Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Türktekomdan sabit ücretlerin geri alınması

Başlatan aykurtelektronik, 01 Şubat 2008, 10:45:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aykurtelektronik

evet arkadaşlar türktelekomdan sabit ücret adı altında aldığı soygun paralarını geri almak istiyorsanız verdiğim linkteki dosyaları indirin ve nasıl başvuru yapacağınızı adım adım anlatıyorlar  he şunu unutmayın türktelekom sabit ücret den dolayı mahkemeye verildi ve mahkemeyi kayıp ettii yani mahkemeyi kayıp ettiğnden itibaren kanuni suç işliyor türktelekom saygılar sevgiler
http://www.savefile.com/files/1353588
Linkback: Türktekomdan sabit ücretlerin geri alınması

asenkron

aykurt sagolasın hemen basvurcam .ceplerede böyle bir sey yokmu.

aykurtelektronik

 ;D ;D ;D yok malesef  sadece türk telokom ile iglil

gnani

Bende bugün duydum bunu herkes hakkını aramalı az da değil 800 küsür ytl iade etmeleri gerekiyormuş ( 2003 yılından beri aboneyseniz )  herkes başvurmalı bende başvuracağım bakalım neler çıkacak karşımıza

evren kılıç

Türk telekomun ana sayfasında şöyle bir haber var :




Tüketici Hakem Heyeti kararı Tüketici Mahkemesi tarafından iptal edildi


Sabit ücrete yargı onayı

Türk Telekom'un uyguladığı sabit ücretlere ilişkin olarak Beykoz Tüketici Hakem Heyeti tarafından verilen ve basında yoğun şekilde yer bulan Beykoz Hakem Heyeti Kararı, İstanbul 4. Tüketici Mahkemesi tarafından iptal edildi. Mahkemenin bu kararıyla Türk Telekom'un haklılığı ve uygulamasının hukuka uygunluğu bir kez daha teyit edilmiş oldu. Daha önce de aynı konuda farklı mahkemeler birçok benzer karara imza atmıştı. Böylece telefon hizmetinde erişim maliyeti, bir başka deyişle, müşteriye tahsis edilen hattın her zaman konuşulabilir durumda tutulması karşılığında alınan bir ücret olan sabit ücretin hukuka aykırı hiçbir yanının olmadığı anlaşılmış oldu.



Sabit ücretin tüketiciye geri ödenmesi isteyen Beykoz Tüketici Hakem Heyeti'nin kararı geçtiğimiz ay basında yer almış ve kesinleşmiş bir yargı kararı gibi kamuoyuna duyurulmuştu.  Türk Telekom olarak daha önce yaptığımız açıklamalarda sabit ücret uygulamasının hukuka uygun olduğunu, bu tür Tüketici Hakem Heyeti kararlarının mahkemelerce iptal edildiğini, müşterilerimizi doğru şekilde bilgilendirmek ve korumak adına, gerekçeleri ile birlikte birçok defa  açıkladığımız halde bazı çevreler aksine yönlendirmelerine devam etmiştir. Maalesef, söz konusu yönlendirmeler, mahkeme masrafları nedeniyle ilgili müşterilerimizin daha fazla maddi zarara uğramasına sebep olmuştur.



Söz konusu Beykoz Tüketici Hakem Heyeti kararının Mahkemece iptali ile artık Şirketimizin bu konudaki haklılığının ve uygulamasının hukuka uygunluğunun müşterilerimizin menfaati açısından ilgili herkes tarafından anlaşılacağını umut ediyoruz.






yanlızkurt

bence hizmet devamı halktan sabit ücret alınarak yapılması doğru değil. haksızlık sırf adsl yüzünden telefon hattı kullanıyorum. zaten ev halkında herkeste cep telefonu var. hizmet devamı bahanesi ile sabit ücret almalarının haklı bir yanı yok bana kalırsa. hizmet devamını sağlaması için daha kaliteli hizmet sunmalı bence.
giresun espiye ilçesinde 15 gün telefon hattının bağlanması için bekledim + 15 günde adsl için bekledim. ama kullanamadığım internetin bedelini ödedim malesef. bu nasıl adelet nasıl hizmet.


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious