Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta pulse algılama ve ses sorunu video ekledim

Başlatan tolgahan06, 15 Eylül 2009, 13:29:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgahan06

Arkadaşlar öncelikle merhaba delta pulsede hem bobin algılaması yok hemde ses hiç kesilmiyor.potlar sağlam.Entegrelerdemi problem bi ilgilenirseniz minnettar kalırım.Video linkini veriyorum.Ben işin içinden çıkamadın şüpelendiğim transistörler dirençleri değiştirdim kısa devrede yok sıkıntıyı aşamadım.Şimdiden Allah razı olsun.Kolay gelsin.İlk devre çalıştırmamda C16 Entegresi olan TL062 ters takmam sonucu baya bi ısınmış ve voltajı kestikten sonra düzeltmiştim.entegre ısındığı zaman kullanılmaz hale gelirmi her hangi bir aşınma görünmüyor.Isınmasını farketmem 5-6 saniye sürdü.birde  algılama entegresinde sıkıntı olabilirmi ses entegresi olan 555 de sorun olabilirmi.
VİDEO LİNKİhttp://toltant.blogspot.com/2009/09/delta-pulse-ses-sorunu-bobin-alglamyor.html


Linkback: Delta pulse algılama ve ses sorunu video ekledim
Eger insanlari, dusunduklerine inandirirsaniz, sizi severler. Gercekten dusundururseniz ise, sizden nefret ederler

impals

Resimden gördügüm kadarı ile LF357 patades arkadaşım bulabilirsen farklı bir marka ile değiştir  muhtemelen çalışacaktır.

Saygılar.


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious