Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta pulse toprak sorununu çözecek acemi ustalar aranıyor

Başlatan teslacoil, 01 Eylül 2012, 08:43:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

teslacoil

herkeze selam konu başlığı size biraz garip gelmiş olabilir kimse yanlış anlamasın nedeni
açıklayacağım site içinde toprak sorunuyla ilgili yazıların gördüklerimi dikkatlice okudum
heleki birkonu başlığı altında sitenin tecrübeli ustaları fikirlerini açıklamış bol bol tartışmışlar
ve okuduklarımın çoğu ciddi anlamda teknik bilgi ve terimler içeriyordu tam bir beyin fırtınası yaratılmış fakat çözüme ulaşılamamıştı ve ayrıca ciddi iş yapan firmaların bile cihazlarında bu konu yinede ciddi proplem olarak ortaya çıkıyorki ustalardan bunu net çözümünü beklemek yanlış olur ama yinede Şunu söylemek istiyorum bilgi birikimi fazla olan kişiler bazen gözlerinin önündeki çok basit çözümleri bile farkedemiyolar edinilen kesin bilgi sınırlarının dışına çıkmak istemiyorlar ve detaylarda takılıp kalıyolar bize edison tarzı eline geçen her şeyi deneyecek bu olmadıysa başka şey deniyim diyecek ustalar lazım uçuk kaçık hiç olmadık fikirler sunacak nasrettin hoca hesabı ya tutarsa diyip işe koyulcak kişilerin tecrübeleri lazım yinede destek vermek isteyen ustalar varsa site üyelerin çoğunun aynı kılaşmanda bilgi sahibi olmadığını düşünerek kolay anlaşılır ifadeler kullanmasını yada sunu sunu yapın durumunuz düzelir demesini rica ediyorum şimdiden konuya destek verecek kişilere teşekkür ediyorum bu sorunun çözülmesi bütün dedektörçülerin işine yarayacak en azında bu sıkıntıyı aşgariye indirelim yapılan cihazları evde masa üstünde deyil arazilerde toprak üstünde görelim hadi kolay gelsin herkeze
Linkback: Delta pulse toprak sorununu çözecek acemi ustalar aranıyor

tekin_efe

tesla hocam gerçekten güzel bir konu olmuş. ama lakin toprakta görelim konusuna gelince görebileceğinizi sanmıyorum. yapılan cihazlarda %99 diyebilirim toprakta çalışma sıkıntısı var . masa üstünü tarih yapalım artık. asıl amacı olan toprak altı testleri hep beraber görelim tartışalım burda .

selametle.

huseyin05

Bu topraklama olayına tam bir cevap veremiyo'rum. Ama işin kabaca bir tabirle istenmeyen gürültüler'den uzak ve stabil bir sinyal işlenmesi için yapılan bir ayar olduğunu düşünüyorum. Bu işlemin otomatik olarak yapılması için şöyle bir devre kurulamazmı? Örneğin; elimizde 1pf-100nf arasında birbirinin katları şeklinde 5 adet kondasatör'den oluşturulmuş devre var ve bu devreyi pic kontrolü ile 4066 anahtarlama entegresi yardımıyla toprak ayarını belirli bir gecikmede devreye alınması otomatik toprak ayarı için doğru olurmu? Belki yanlışım olabilir ama toprak ayarını daha iyi anlamak için bilen arkadaş'lar açıklama yaparsa bizlerde birşeyler yapabiliriz. Ben bu konuda daha önce analog donanımı rica etmeme rağmen gereken bir açıklama gelmedi veya ben göremedim. Selami hocam bir ara güzel açıklamış'tı. Zira konuya uzun zaman ara verildiğinde gelişme olmuyor. Bu işi simülasyon programı şekilinde eğer böyle bir program varsa tabiki görsel olarak örnek devre şeması üzerinde " delta pulse ve goldscan IV veya clone pi v.s " ilgili bölümler açıklanarak Saygılar. 

thunderbolt

Sayın 23nisan ve asenkron ustalar,
Yardımınızı esirgeyebilirsiniz ancak reklam ve
şaka gereksiz olmuş

huseyin05

O zaman manual takılacağız "toprak ayarında"..Saygılar...

İspanyol

huseyın usta zaten en verımlı cıhazın toprak ayarı manueldır ama arazı tecrubenız zayıf gördugum kadarı ıle en cok önemlı olan konu budur neden derıne gıtmıyor neden acep toprak ayarı sorun cıkarıyor neden cok asırı mınerallı yerde toprak ayarı zor oluyor bunların hepsı esassında cok basıt  yıne söyluyorum tekın efe actıgın konunun altına yazdım cevabını sordugun sorunun cevabını verdım sende verseydın ya  toprakta perdeleme sıstemı vardır bunlar yagmur suları ıle zemının daha cok ıslak olması sınyalın belırlı yerden gerı dönmesıne sebeb olur bunu aşmak ıcın o arazıde toprak ayarı yapmaktan gecer  ama nasıl yapılacak ıste onu bulmak önemlı tekın efe senın o sınyal göndermıyor dedıgın bır kacını kullandım pıyasada el yapımı dahı ama sunu söyleye bılırımkı sana en önemlı cıhazın ölumcul noktası bobındır kacımız abs  baskı bobın kalıbı kullandık kac kısımız ekopsi ile baslık yaptık sölermısın baslıkta yalancı akort dahı yapıla bılınır o yuzden bazı bılgıler eksık kalınca sınyal gıtmıyor dıyorsun kac tane yaptıgın cıhazın  butun katlarını skopta baktın ayrımını topraga gıtmeden 10 yerden toprak alıp skopta ne yapıyor ızledın acaba  sen bunlara cevap ver ben sana  toprak ayarı nasıl yapılır söyleyecegım

teslacoil

herkeze selam ilgilenenlere iyi kötü fikir beyan edenlere tekrar teşekkür ediyorum son yazılanlara göre tek tek cevaplıyorum ama önce daha öncek açtığım bir başlıktaki uzun bilgiyle beraber yazdıklarımın içinde geçen bir yazıyı faketmemiş yada okumış olanları düşünerekten burayada yazmam gerektiğini düşünerek o kısmı  alıntı yapıyorum
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Manyetometre - Gaussmetre -Tesla Metre ile dedektör bobini güç ölçümü
http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=4383.0
Alıntı yapılan: teslacoil - 21 Ağustos 2012, 06:23:44
bu arada bir şeyi söylemek istiyorum yeri burası olmasada proje konusu  başlatanı ben olduğuma  göre kimsenin itirazı olmaz diye düşünerek yazıyorum testi kırlmadan uyarıyorum
site genelinde 3 tip kişi var bunlardan
1.  tip kişiler  konularda bilgi ve tecrübe sahibi olmayanlar okuyucular
2. tip kişiler bigi ve tecrübe sahibi olupta kimseyle baylaşmayıp başkalarından bilgi almaya çalışanlar
3. tip kişiler bilgi ve tecrübeye sahip olup çevresindekilerle paylaşanlar
bu duruma göre 1ci kişiler ihtiyaç sahipleri 2ci kişiler açgözlü olanlar 3ci kişide elindekini paylaşanlar bu 2ci kişiler elindeki olanlarını paylaşırsa üstünlüğünü kaybedeceği zanneden şuan için avantaj sahibi olsalarda farkında olmadan tamamen kaybedecekler
3cü kişiler elerindekini paylaşan  neden her geçen gün daha iyiye gittiklerini bu 2ci kişilerin durumunu hiç bir zaman anlayamıyor haset ve kıskançlık içinde kıvranıyolar
bunun tek bir açıklaması su kısa hayatımızda aslında hiç bir şeyin gerçek sahibi değiliz
herşeyin gerçek sahibi ALLAH tır sen  onun adına paylaştıkça o sana daha fazlasını veriyo
paylaşmayıp saklayıp birktirenede her geçen gün rızkını azaltıyo
1 baba 2 oğul düşünün baba her gün çocuklarının cebine gizlice harçlık koyuyo  bunlardan biri her gün harcıyo diğeri ya birazını yada hiç harcamıyo buna göre siz ne yapardınız diye düşünün
cevabı sizi gerçeğe götürücek bir başka drumda çocuklar hakkında harcayıp bitrenin çevresel ilişkileri artığı için yardım edeni çok olur harcamayandan bir gün ihtiyaç sahibi olunca ancak birileri acırsa yardım eder
o yüzden bu paylaşımcı kişiler işine çomak sokmakla uraşacağınıza yardımcı olun yada olmak istemiyorsanız uzakda durun zararınız olmasın o çomaklarla çamur bulup oraları karıştırın
ben lafımı ortaya konuştum isteyan alır isteyen almaz hadi kolay gelsin
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tekin efe kardeşim sen gönlünü ferah tut o yüzde 1 kişiler bizim ekip olucak ALLAHın izniyle
bu zamana kadar dp3 mesafesiyle uraştım öğreniceğimi öğredim 40cmlik başlıkla ufakobje olarak  1.5cm halka metali 25cmden  1x1m2 yada 80x40cm2 olan mutfak evyesini 3mtreden algılıyor daha önceden dediğim gibi bunlar hava civa asıl mesele topraktaki olan simdi sıra ona geldi tecrübe etikçe ortaya tek tek dökerim ne varsa vakti geldiğinde mesafelerini videolarını eklemeye başlarız
senin açtığın konu başlığınıda gördüm bu sorundan muzdarip olduğunuda takip edersin konuyu
fayda sağladıklarını paylaşmanı bekliyorum kolay gelsin
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hüseyin05 kardeşim kondansatör olsun bobin olsun başka malzemeler olsun filitreleme adına elektronik devrelerlerle destekliycez konuyu  tek taraflı değil cihazın bütün olarak kabul edicez kaba aksamınıda ayrıca cihaz dışında metal olan bütün nesnelerin üzerindede test yapıcaz gerekirse hangi metalde manyetik alan içinde nasıl davranıyor  bazı metalleri tanımıycak duruma getiricez fikrine gelince
tek tek ayrı kapasitelerde kondansatör kullanmak yerine ayarlı kondansatör kulanılabilir bir radyonun nasıl frekansı şeçebiliyosak öyle seçicez konsatörleri tek tek anahtarlamak olayı ve devreyi büyütür böyle bir fikrin varsa o şekilde yap tasarımını
selami ustanın yazılarını okudum kendisini tanımasamda insanların analizi iyi yaparım benim şahsım adıma düşüncem fikirleri dikkate alıncak iyi bir dost arkadaş değerli bir usta ama dediğin gibi o konu sonuçlanamadan yarıda kalmış malesef
simulasyon propramı elektronik devreden ibaret doğal ortama gelince işler değişiyo o tarz programlar iş görse simdi bütün cihazlar sorunsuz çalışırdı önce tasarlıycaz sonra uygulayaz testi argeyi sonuca ulaşıcaz  her zaman fikirlerini beliyorum kolay gelsin
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
thunderbolt ustam teşekkür ederim bizim dostlarımız bize yeter fazlası gerekmez bize
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ispanyol kardeş sen söyleyeceğini söylemişin zaten işin iç yüzünü olayları bilen biri olarak benim sana söyleyebilceğim tek şey teşekkür etmek olabilir ayrıca bahsetiğin konularda ben şahşım adına dediklerin hepsini yapmaya çalışıyorum eğer az çok takip ettiysen beni
örnek olarak
bu linkin en son iletisinde daha önce yapılmamış bir test sonuçlarının verileri var mesela başka bunun gibi bir çok yazımda ben elimden geleni yapıyorum herkeze anlatıyorum işteyen alır isteyen almaz biz yemeği hazırlayıp beklentisiz sunuyoruz sunmaya devam edicem
http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=4383.0
kolay gelsin selametle

İspanyol

teslacoil usta senınle ilgili deıl bu yazdıklarım en kucuk bır ayar kacıklıgı cıhazın dengesını bozacagını bılıyoruz herseyı ölcu aletı ıle yapamayız bu bır gercek toprak ayarı bıle cok arkadasımız arazıde toprakta yapamıyor cıhazı tam susturuyor veya az daha gecıyor potu bu sefer derınlık dusuyor ayrımdada sorun cıkıyor net toprak ayarı yapılırsa ozaman az daha iş degısır baktınızkı arazı cok ıslak mıneral olayı az cok oldugunu fark ettıgınız topragı 20 cm kadar kazarak wlf cıhazları toprak ayarı yapınız kısmetse aksama konu acmak ıstıyorum wlflerde toprak ayarı nasıl yapılır dıye

tekin_efe

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tekin efe kardeşim sen gönlünü ferah tut o yüzde 1 kişiler bizim ekip olucak ALLAHın izniyle
bu zamana kadar dp3 mesafesiyle uraştım öğreniceğimi öğredim 40cmlik başlıkla ufakobje olarak  1.5cm halka metali 25cmden  1x1m2 yada 80x40cm2 olan mutfak evyesini 3mtreden algılıyor daha önceden dediğim gibi bunlar hava civa asıl mesele topraktaki olan simdi sıra ona geldi tecrübe etikçe ortaya tek tek dökerim ne varsa vakti geldiğinde mesafelerini videolarını eklemeye başlarız
senin açtığın konu başlığınıda gördüm bu sorundan muzdarip olduğunuda takip edersin konuyu
fayda sağladıklarını paylaşmanı bekliyorum kolay gelsin
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hüseyin05 kardeşim kondansatör olsun bobin olsun başka malzemeler olsun filitreleme adına elektronik devrelerlerle destekliycez konuyu  tek taraflı değil cihazın bütün olarak kabul edicez kaba aksamınıda ayrıca cihaz dışında metal olan bütün nesnelerin üzerindede test yapıcaz gerekirse hangi metalde manyetik alan içinde nasıl davranıyor  bazı metalleri tanımıycak duruma getiricez fikrine gelince
tek tek ayrı kapasitelerde kondansatör kullanmak yerine ayarlı kondansatör kulanılabilir bir radyonun nasıl frekansı şeçebiliyosak öyle seçicez konsatörleri tek tek anahtarlamak olayı ve devreyi büyütür böyle bir fikrin varsa o şekilde yap tasarımını
selami ustanın yazılarını okudum kendisini tanımasamda insanların analizi iyi yaparım benim şahsım adıma düşüncem fikirleri dikkate alıncak iyi bir dost arkadaş değerli bir usta ama dediğin gibi o konu sonuçlanamadan yarıda kalmış malesef
simulasyon propramı elektronik devreden ibaret doğal ortama gelince işler değişiyo o tarz programlar iş görse simdi bütün cihazlar sorunsuz çalışırdı önce tasarlıycaz sonra uygulayaz testi argeyi sonuca ulaşıcaz  her zaman fikirlerini beliyorum kolay gelsin
inşallah hocam allah herkesin emeğini yağlı çıkarsın.

tekin_efe

inşşallah hocam allah herkesin emeğini yağlı çıkarsın . yorum yapandanda yapmayandanda allah razı olsun. inşallah çözülecek bu olay

elsidi

Merhaba
Üç tip insan var tiplemesini yapan arkadaşıma yürekten katılıyorum Sitemizde sadece alan (2. tip) insanlara
kusura bakmasınlar saygı duymuyorum.emeğe saygı deyip bu lafın arkasına sığınmasınlar Bu site amatörlerin
sitesi Harmanda izi olmayanın sofrada yüzü olmaz.
Teslacoil arkadaşımı tebrik ediyorum sitemize bir şeyler vemeye çalışıyor. Biraz kantarın topuzunu kaçırmış
olsun yeni olduğu için yazmayı çok seviyor  oda birgün bıkar
Thunderbolt arkadaşım yerinde uyarına katılıyorum bizi uyarmayı ihmal etme Saygılarımla

pro-TR

S.A.
arkadaşlar ne oluyoruz konu nereye gidiyor ve neyi tartışıyoruz. burası bir paylaşım sitesidir, bu doğru ve inkar edilemez, ancak burada paylaşım derken bu paylaşımın sınırları vardır. bunu kabul etmek lazım, ayrıca burada kimse kimsenin bilgi ve tecrübesini eleştiremez, zira herkesin bilgisi aynı değildir. herkes bilgisini dağarcığı kadar paylaşır.
sonuç olarak herşeyin özü saygı ve sevgidir. bilgiyi yücelten saygı ve sevgidir, edeptir. edepsiz bilgi olmaz, o sebeble buraya her ne maksatla yazı yazan, paylaşan arkadaşların savgı ve sevgisinden taviz vermesin. sözlerime de kimse alınmasın, amacım kişileri rencide etmemek, gözardı edilen sevgi-saygıyı anımsatmak sizlere, SAKIN kimse üzerine alınmasın...
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

protek-e

23 nisan belki söylediğin konuda haklı olabilirsin bu forum bilgi edinmek ve paylaşmak için kurulmuş olduğunu hepimiz biliriz.Zaten bu site ve bir çok sitede görüldüğü gibi çoğu arkadaşımız hazır birşey bekliyor ya işine öyle geliyor yada uğraşacak kabiliyeti yok neyse fazla uzatmayalım zaten verilen şemalar kullanılan devrelerin hepsinde ya şemalar eksik yada bilerek hatalı malzeme verilmiş oluyor burada bu işi bilende yapmaya kalkıyor hiç eline havya dahi almayanda bir devre yapmak istiyor herkes dilediğini yapabilir fakat verilen emeklerede saygı duymak gerektiğini düşünüyorum forumda herkes bir konu yazıyor ama yanlış ama doğru burada yapılması gereken sen hatalısın sen yapamassın yerine herkesi belli bir ölçüde bilgilendirmek öğretebilmek bence güzel birşeydir.Fakat boynuz kulağı geçer misali sen öğret emek ver adam yeni üye olsun senin tüm çalışmanı kopyalasın ben buna karşıyım ama şöyle bişey olabilir düşüncesindeyim en azından mesela ben deltanın topraktaki mineral ve toprak denge olayını hala çözmüş değilim bunu açıkça belirteyim ama yılmadan müsait oldukça düzenlemeler yapıyorum sende sorunu çözmüş biri olarak burada şunu diyebilirdin arkadaşlar ben bunu bobin olayıyla çözdüm veya devrede örnek osilatör frekansıyla oynadım gibi aydınlatıcı bir bilgi verebilirdin herkese saygım vardır bunuda paylaşmak yada yoruma açmak sana kalmış artık herkese kolay gelsin.

tekin_efe

konu dağıldı evet birazda ben dağıtıyım ozaman ;
ozaman herkes bu yayınlanan projeleri yapıyor kimsede demiyor bunda sorun var. işi bilen modifiyesini geçiyor hatasını bulan buluyor. ortaya cihazını çıkartıyor ama demiyorki bu devrede hata var ben düzelltim buldum. bunuda söylese herkes razı ama çalışmayan bir projeyi yapıpta hatasını olduğunu söylemeyipte ortada bu çalışıyor ayağı geçenlere ben değil herkes kızıyor. senin yaptığın proje yayınlanan proje değil sen yeni proje çıkarmıssın ortaya ve o projeyle yaptığın projeyi aynı kefeye koyupta yorum yapmayın ozaman. yeni başlık yeni konuyla yeni isimle projenizi sürün piyasaya sıkıntı yok. lakin soruna gelince ben buldum ben yıllarımı verdim saç döktüm baş döktüm olayına hiç girmeyin. emeğinizin karşılığı ortaya çıkan cihazdır. o zaten dökülen saçı geçen yılları gayet güzel gösteriyor. ben o konuşmaları sadece övünme olarak görüyorum. alet çalışır el övünür.
selamaetle.

dedektör16

arkadaşlar toprak meselesi halloldu tesla ustanın bircok denemelerini yaptım ve bugune kadar da yaptıgım hiç bir eklemede zarar görmedim aksine fayda gördüm ve geleyim neticeye

tesla usta mevcut problemlere cözüm bulmaya calısıyor ama karsısında bakıyorum ki hep tepki alıyor bunuda meyve veren agac taslanır diyorum çükü ticari düşünen kişilerin sadece kendi makinalarının sorunsuz çalışmalarını istemesi gayet dogal ama bu sefer paylaşımın bir anlamı yok

tesla ustam çalışmalarını dört gözle takip ediyorum başarılarını zaten tecrübeyle sabitliyorum ve devamını diliyorum    İyi Çalışmalar

huseyin05

23 nisan arkadaşım sen paranın yokluğunu tatmamışsın!..Bu şekilde düşünmen imkanlarının çok olduğundan ileri geliyor galiba!... eğer bize taş atıyorsan, kendi yaptığın çalışmalarını reklam amacı ilede olsa yayınlarsın. Ben goldscan 4 devresinin uzun zamandır ilgilenildiği için elimden geldiğince doğru bir pcb çizebilmek adına 1 hafta veya daha fazla sabahlara kadar en uygun çalışmayı gerçekleştirmek için zamanımı feda ederek site üyelerine ve bu işe gönül veren herkese kolaylık olsun diye çalışmalarımı ekledim. Sen çalışmaların eklenti tarihlerine bak istersen!.. o zaman karadağ usta yeni dedektör yapıyorsa bile kimsenin haberi yoktu ve açıklama yapana kadar olamaz. Sizden rica ediyorum sitede olumsuz yorum yapmayın. Biz kafamıza göre hareket etmiyoruz. Mutlaka en uygun hareket nasıl olur biraz araştırır ve buna göre konuşuruz ve yazarız. Benim siteye eklediğim devrelerin tamamı çalışıyor. Siz kendiniz birşeyler katabiliyormusunuz. Sonuçta delta pulseyi sizmi tasarladınız seneler önce yapılmış bir devreden pirim yapmayın. Kendiniz birşeyler yapabiliyormusunuz bunları yazın ve ekleyin sonuç olarak ortaklaşa birşeyler yapılsın herkes kendi adına konuşsun ve ben para ile aldığım bir ürünü veya cihazı para ile satarım. Buna mecbur olduğumu ve başka bir projede kullanacağımı bildirmeme rağmen bu sözlerinize bende katılıyorsam karadağ ustam benim üyeliğimi silsin ve benimle ilgili olan herşeyi siteden mümkünse kaldır'sın. Saygılar.

huseyin05

Ustam söylediklerim'le ve yazdıklarım'la kimseyi hiçbir şekilde inciltmek ve karalamak haddim değil ve olamazda zaten!..Bende bu konuda farklı sıkıntılar yaşadım. Sadece hefes ve hobi artık herneyse faturası hayli tuzlu oluyor bu mesleğin!....Sonuç olarak ifade etmekte belki çok sıkıntı oluyor ama, sorun sadece pratik uygulamaları ile kendilerini araştırılan konuda daha önce tecrübe edinmiş ustaların bizim araştırmasını yapmış olduğumuz konularda site üyelerinden ve değerli ustalarımız'dan "şunu yapsanız daha yakın sonuçlar alırsınız" şeklinde teorik olarak yaklaşımda bulunmaları ve çoğu ustalarımızda gereken açıklamaları yapıyor ve buna sizde dahil'siniz zaten!...Amacımız zamanımızı ve diğer arkadaşların zamanlarını boşa harcama'dan ve sonuçta yapılacak olan çalışmanın v.s....İnsan'ların morali bozmak'tan ziyade yüzlerinin gülmesini sağlamak'tır. Ticaret farklı bir olay ben 1 sene esnaflık yapabil'dim. Yani bu konular sadece site üzerinden değerlen'dirilmesin çok farklı boyutları var. Biz sadece yaşanan ortak sorunların cevabını arıyoruz aslında bu işi arge olarak değerlendirmek daha doğru ve bu durumda bir ekip gerekiyor. Yazılım'dan donanıma v.s kadar ortak çalışmalar gerek'li!...Yapılacak olan bir projenin saklı tutal'ması tabikide yapan kişinin hakkı'dır. Buna saygı duyarız biz sadece ortak çözüm'ler arıyoruz. Saygılar.

teslacoil

herkeze selam bu gün arazi çalışmam oldu  güzel geçti bizim konu almış başını gitmiş ne zaman konu amacına geri döner bilemiyom  dönünce bilgi vermeye çelışıcam

23nisan yazılarını  okudum cevap verilcek bir durumun  yok konu kapandı bizimkisi heves dediğin gibi 4 senede 256 ileti yazmışın 10 tanesini burda heba ettin daha fazla heba etme bence ihtiyaç duyan ilgileniyo faydalanıyo retingden para kazanmıyoz açık kaynak kodlu her tasarım sahibini destekliyorum ve bundan para kazanıyosa hakıdır kazanabilir isterse bedava verebilir
benim cihazım uçuyo kaçıyo dövüyo demek olmuyo er meydanında görelim  konu başlığı benden olsun sen başla ben devamını getiririm
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
benimle alakası olmasada benim hakımı yiyebilirsin ama hüseyin ustanınkini  yedirtmem kimseye
ve ona karşı  haksızlık ediyosun yazılım konusuyla ilgili  her gittiğimde akşamlara kadar uraşıyorki görmediğim zamanları düşünemiyom bile öyle olmasına rağmen   pic parasına gönderiyo genede hex diyosun son iletilerini oku bunuda yayınlayacak kendisi belirtmiş hak sahibi olarak  kararı neyse bizde onu kararına saygı duyarız destek veririz neden vermiyo gibi bir örnek dahi veremezsin .

pro-TR

s.a.
delta pulse de toprak sorununu çözme adına benimde çalışmalarım var ve devam ediyor, bu konuyu karadağ usta ile detaylı konuştuk, teorim aslında çok basit. analog olarak tasarladığım bir ayrım katını dp3 e ilave ederek, burdan elde edeceğimiz değerli, değersiz verileri ile toprak yapısına göre kullanıcı isterse minerali eleme adına değersiz verilerinin eşiğini yükselterek minerali eleyebileceğini düşünüyorum,zira mineral diye tabir ettiğimiz gereksiz sinyellerin %90 nı değersiz metallere verilen tepki gibi..
yapmak istediğim bu işlem bir vlf deki reject işlemi gibi birşey olacak, yada başka bir tabirle disc işlemi, şu sıralar üzerinde çalıştığım devrede bu katı kullanma değerlendirme derdindeyim. bu katın benim devredeki sıkıntılarını aşmaya çalışıyorum, en büyük sorunum zaman sorunu, malum amatör olarak devam ettiğimiz için normal hayatımızdan arta kalan zamanlarda devre ile çalışma yapıyorum.
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

teslacoil

pro -tr usta tespitlerin doğru bende  fikir olarak aklımda ne yapıcağımı bilsemde elektronik yada yazılımla nasıl yapılacağını bilmiyorum zaman sikayeti gerçekten hepimizde var günler git gite kısalıyo gibi anlamıyorum öyle olmasaydı sizin bu konuyu çok önceden halletmiş olabileceğiniz kanatindeydim
nasipse inşallah  bu önümüzdeki zamanlarda  hep beraber yapmak olucakmış ayrıca daha konuya giremedim bile düşüncelerimi aktaramadım olan oldu bundan sonra devam etmez inşallah ta
hız kazanırız toprak sorunu benim için büyük ölçüde çözülsede sıfırlanmadı için nihayetinde hallolmadanda rahat edemiycem herkez adına yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious