Teknoloji Ekibi

Metal Dedektörleri => Dedektör Kullanım Teknikleri => Konuyu başlatan: Kürşat - 06 Mayıs 2022, 19:30:45

Başlık: 6n kullanici yorumları
Gönderen: Kürşat - 06 Mayıs 2022, 19:30:45
Arkadaşlar kullandiginiz cihazlar hakkinda olumlu veya olumsuz yorumlarinizi yaparsaniz memnun olurum şüphesiz yaptınız yorumlar cihazlarin eksik noktalarini tamamliyacaktir.
Başlık: Ynt: 6n kullanici yorumları
Gönderen: Termograf - 30 Kasım 2025, 08:50:02
Merhaba 6N cihazını kullanıyorum. Çok memnunum ancak küçük başlıkta yakın mesafede güçlü sinyal alırken ses kesiyor. Büyük başlıkta sıkıntı olmuyor. Küçük başlıkta sinyal yüksek olduğunda ses kesmesi olumsuz bir durum yaratıyor.
Başlık: Ynt: 6n kullanici yorumları
Gönderen: Zanos - 30 Kasım 2025, 20:48:22
Alıntı yapılan: Termograf - 30 Kasım 2025, 08:50:02Merhaba 6N cihazını kullanıyorum. Çok memnunum ancak küçük başlıkta yakın mesafede güçlü sinyal alırken ses kesiyor. Büyük başlıkta sıkıntı olmuyor. Küçük başlıkta sinyal yüksek olduğunda ses kesmesi olumsuz bir durum yaratıyor.
Memnun olmanız bizim için sevindirici. 

O ses kesme işi metal ayrımı için. Algılanan metal demirse ses keserek-kırarak sesli ayrım yapıyor. O ses kesme işi değerli metalde olmaz.