Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

aranıyor.mekanik sim.prg...

Başlatan emekli AMCA, 11 Mart 2008, 20:23:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emekli AMCA

arkadaşlar elinde mekanik sim prg.olan varmı.?mesela belli ağırlıktaki metal ve ortadan rulman yataklı bir dişliyi veya volan belli bir kuvvet uyguladığımızda kaç tur döner..? daha doğrusu böyle bir prg var mı.......?
Linkback: aranıyor.mekanik sim.prg...

elaass

Alıntı yapılan: emekli AMCA - 11 Mart 2008, 20:23:20
arkadaşlar elinde mekanik sim prg.olan varmı.?mesela belli ağırlıktaki metal ve ortadan rulman yataklı bir dişliyi veya volan belli bir kuvvet uyguladığımızda kaç tur döner..? daha doğrusu böyle bir prg var mı.......?
Her türlü simülasyonu istenilen şartlarda (ağırlık, yer çekimi ,sürtünme gibi ve daha aklınıza gelmeyecek tüm sartlarda yapabilen benim bildiğim tek program var oda 3 Ds Max
Etrafınızda bu programı kullanıbilen biri varsa size yardımcı olabilir

emekli AMCA

sağol arkadaşım ama..
senin dediğin 3D studio MAX ise  o olmaz.benim aradığım herhalde bir mühendslik programı  3D animasyon değil....
sağlıcakla kalın..

emekli AMCA

merhabalar  .
teşekkür ederim elaass...indirdim ..deneyecegim.....

UNIQUE - TA5DF

türkiyede timsah teknoloji adıyla bilinen bir program varıd ,  bende eski bir sürümü var. motorlar dişliler vs ilğe robot falan yapılabiliyor ama ben hiç kullanamadım. (crocodili technology) doğru yazmışımdır umarım. google da aratın bişeyler var
TA5DF

yanlızkurt

UNIQUE - TA5DF

evet www.gencakademi.... de full sürümleri var fizik ve kimya programlarıda var. ben fizik programıyla epey teleskop falan çizdim süper....
TA5DF

can_recep

solid work ve catia ısımlı programlar senın ısını gorur emeklı amca fakat sımılasyonlarda hızı turu donus yonunu kendın werırsın SAYGILAR
Rahman Ve Rahiym Olan ALLAH ın Adıyla

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious