Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

T1 TeknolojiEkibinden yeni VLF tek para dedektörü !

Başlatan Karadağ, 17 Şubat 2018, 14:11:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

smootH

Maşallah ustam eline sağlık güzel video olmuş.

Karadağ

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kürşat

Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

Karadağ

Ankebut

Çokda başarılı bir ayrımı var cihaz yapması gerekenı hakkıyla veriyor...Başarılar ustam.

mehdi06

VENOM

ustam emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkür ederiz, cihaz görevi yerine getiriyor, youtube kanallarında da kullananlar var, bir gün benim de bir vlf cihazım olacak inşaallah :)

ama metal  dediğiniz parçaya takıldım ben, cüruf değil ise meteorit olma ihtimali var mıdır, şekil itibariyle ona benzettim ben.

Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

Ankebut

Cihazda on numara olmuş çekimlerinizde harika aydınlatıcı ve keyifle izlenen bir video olmuş herkesin eline sağlık. :D  Ama mehdi dostum bak bir hatan var yanlış duymadımsa 90 derece karşıya demişsin olmaz 180 derece karşı olur. >:D >:D >:D  Bunun dışında gerçekten emeğinize sağlık.

mehdi06

Haklısın ustam 90 derece karşı taraf diyince devrik ve karışık bir cümle olmuş 90 derece yan tarafı olabilirdi ama videoyu çekmeden önce her.gi bi senaryo vs yazmadigimiz için anlık doğaçlama ne geldiyse konuşuyoruz ufak tefek kusurlarimiz olabiliyor ama ben gerçektende T1 i arazide severek kullanıyorum vlf ler arasında üst sınıf bir ürün

Kürşat

Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

smootH

Merhaba Hüseyin ustam elimde ikinci el takasdan almış olduğum T1 var çift potlu . Şarj aletim yok kaç volt ile şarj etmem gerekli bilgi verirseniz sevinirim. İyi geceler.

mehdi06

T1 8,4 volt lidyum batarya şarj aleti ile şerj olur soketinin iç kısmı eksi dış kısmı artı olmalı ve batarya şarj olunca enerji kesmeli piyasada kolay bulabileceğiniz bir şarj aleti değil

smootH

Teşekkür ederim ustam şarj kesme devresiyle hallederiz diye düşünüyorum.

zkrygms75@gmail.com

slm teknoloji ekibi.
T1 cihaz için batarya değerleri nedir.
bu konuda bilgi verebilirmisiniz...

çalışmalarınızda başarılar....

Karadağ

Alıntı yapılan: zkrygms75@gmail.com - 24 Aralık 2020, 21:30:08
slm teknoloji ekibi.
T1 cihaz için batarya değerleri nedir.
bu konuda bilgi verebilirmisiniz...

çalışmalarınızda başarılar....

2 hücre litium seri bağlı pil. 8,4V 500mA

zkrygms75@gmail.com

ramses4040

T1S artik daha derin bir t1 icin zaman gelmişti.

onur600

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

saftilki

mesela t1 tek pot  aldım sonra bu çift pot veya t1s ye çevrilebiliyormu T.E nin kendi bünyesinde atölyede? kutu zaten 3 modelde de aynı

birde forumda neden satış vitrini'niz yok, mesela t1 tek pot hala satıştamı fiyat nedir, tek - çift ve s modeli fiyat ?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious