Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

T1 TeknolojiEkibinden yeni VLF tek para dedektörü !

Başlatan Karadağ, 17 Şubat 2018, 14:11:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brave

Do not despair, God is with you

wtrk

Alıntı yapılan: onur600 - 21 Şubat 2018, 01:00:37
Alıntı yapılan: wtrk - 20 Şubat 2018, 19:51:25
Ustam hayırlı uğurlu olsun, nasibi bol olsun inşallah..
Artık dur istersen :)
Ben cok dedim ama durmuyur.Kendimce sebepler.
Zeki olmak,hedefler belirlemek.
Duydusal,fantastik zekaya sahip olmak.
Ögrenmeye her zaman istekli olmak.
Bunlardan ilk ikisi insanlarin genelinde var ama ögrenme istegimiz sinirli.Bence en buyuk ayricaliklara sebep bu diyebilirim.

Dükkanı çok fazla ürünle doldurdu ustam, ama bir taraftan da bakarsak çok iyi ilerleme oluyor. Direk TE bayiliği alıp, ürünlerinin satıldığı bir işyerine gittiğinde müşteriye 3-5 üründen ziyade 15-20 farklı ürün sunmak başka olacaktır.

Eksik olan kısım GPR kaldı gibi sadece.

Ayrıca burdan karadağ ustaya seslenmek istiyorum, çok geride olduğuna inandığım; uydudan yer bakmak ve alan tarama konusunda kendisini geliştirip bu kapsamda ürünler sunmasını bekliyorum :P :P :P :P :P :P :P :P
NoBodY CaN StoP Me.!!!

wtrk

Alıntı yapılan: wtrk - 21 Şubat 2018, 09:02:06
Alıntı yapılan: onur600 - 21 Şubat 2018, 01:00:37
Alıntı yapılan: wtrk - 20 Şubat 2018, 19:51:25
Ustam hayırlı uğurlu olsun, nasibi bol olsun inşallah..
Artık dur istersen :)
Ben cok dedim ama durmuyur.Kendimce sebepler.
Zeki olmak,hedefler belirlemek.
Duydusal,fantastik zekaya sahip olmak.
Ögrenmeye her zaman istekli olmak.
Bunlardan ilk ikisi insanlarin genelinde var ama ögrenme istegimiz sinirli.Bence en buyuk ayricaliklara sebep bu diyebilirim.

Dükkanı çok fazla ürünle doldurdu ustam, ama bir taraftan da bakarsak çok iyi ilerleme oluyor. Direk TE bayiliği alıp, ürünlerinin satıldığı bir işyerine gittiğinde müşteriye 3-5 üründen ziyade 15-20 farklı ürün sunmak başka olacaktır.

Eksik olan kısım GPR kaldı gibi sadece.

Ayrıca burdan karadağ ustaya seslenmek istiyorum, çok geride olduğuna inandığım; uydudan yer bakmak ve alan tarama konusunda kendisini geliştirip bu kapsamda ürünler sunmasını bekliyorum :P :P :P :P :P :P :P :P

Çubuklar konusunda özellikle beklentim var, kan grubu ayrımı yapmayan, mineral eleme yapılabilen, suya yönelmeyen, şöyle afili ismi olan ( CosmoTErods gibi ) anlamsız ama dillere destan olan bir çubuk bekliyoruz :)  ^-^ ^-^ ^-^ ^-^
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Öncelikle herkese teşekkür ederim arkadaşlar,

Elimden geldiğince boş durmamaya çalışıyorum işte :)

Onurdan, Mehdiden bol bol videolar bekliyoruz.

Bu arada wtrk, eğer bir gün çubuk, alantarama yaptığımı görürsen rüyada olduğuna emin olabilirsin :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Karadağ

Az bi arazi temizliği yapalım dedik. 1-2 para da bulduk :) İyi seyirler. Videoyu beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

mehdi06

Ayrimda tekbir yanilma yok
Degersizleri niye kazdiniz demeyin yuzey temizligi yapmak icin calisildi veacilmadan once hepsi tahmin edildigi gibi cikti degerli degersiz pasli alasimli veya uzun bir metal oldugunu tahmin ettik ve makine tahminlerimizde hic hata yapmadi

onur600

Arazide geride bir sey kalmasin istiyorsaniz mutlaka T1 ile tanismalisiniz.
Kullanim kolayligi ve becerisiyle sizleri sasirtacagindan emin olabilirsiniz.
Uygun fiyat ve bayilik agiyla ilk tercihiniz kesinlikle T1 olmali.
Vlf sistemlerden beklentilerinizi mutlaka karsilayacaktir.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

Bir müşterinin isteği üzerine masaüstü test videosu çektim. Umarım beğenirsiniz.

Kürşat

Eline sağlık Hüseyin Abi çok güzel olmuş :)
Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

egeli

Hayırlı olsun üstad fiyatı nedir özelden yazarmısınız

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karadağ

İyi seyirler arkadaşlar.

Ürün çift sesli toprak ayarı ihtiyacı olmayan aç ara mantığında çalışan bir vlf dedektördür. Derinliği piyasadaki bir çok VLF den daha yüksektir. Aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

...SİNYALCİ...

...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

egeli

Hayırlı olsun inşALLAH

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onur600

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Yetmişsekiz

Cihaz hafif, kullanışlı ve stabil görünüyor testlerden, tek parada 40 cm ayırım da süper.
Merak ettiğim, büyük kütlelerde derinlik ve ayırım nasıl, mesela kola kutusu yada krom tabak, toprak altında algılama mesafesi ne kadar. Bununla ilgili test videosu çekerseniz sevinirim

Karadağ

Alıntı yapılan: Yetmişsekiz - 15 Mart 2018, 14:34:30
Cihaz hafif, kullanışlı ve stabil görünüyor testlerden, tek parada 40 cm ayırım da süper.
Merak ettiğim, büyük kütlelerde derinlik ve ayırım nasıl, mesela kola kutusu yada krom tabak, toprak altında algılama mesafesi ne kadar. Bununla ilgili test videosu çekerseniz sevinirim

Beğenmenize sevindim. Büyük olarak 70-80cm de kola kutusu gömülü bizim test arazisinde. Onu algılayabiliyor ama daha da büyük bişey için test yapmadım. Ama bu durum her toprakta böyle olmaz. Kimi yerde mesafe böyle olur, kimi yerde düşebilir.

Kürşat

teknoloji ekibine ve hüseyin ustama çok teşekkürler  t1 gayet güzel bir cihaz cihazlardan anlamayanlar ve yeni başlayacaklar için on numara bir cihaz :) yeni arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim ayrım konusunda gayet güzel sorunsuz :) gönül rahatlı ile kullanabilirsiniz .
Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

sarhat26

Hüseyin Hocam hayırlı olsun öncelikle.

1 tl ile 1-2 farklı toprak cinsinde Toprak altı testleri yapabilmeniz mümkün mü?

Karadağ

Alıntı yapılan: sarhat26 - 04 Nisan 2018, 07:18:01
Hüseyin Hocam hayırlı olsun öncelikle.

1 tl ile 1-2 farklı toprak cinsinde Toprak altı testleri yapabilmeniz mümkün mü?

İlk fırsatta çekerim bir video.

sarhat26

Teşekkürler.

Ayrıca bir sorum daha var. VLF-1 ve VLF-2 var iken neden ayrı bir seri VLF (T1) çıkartma ihtiyacı duydunuz?

Diğer ürünlerden farkı nedir bunun?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious