Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Voxler da incelemek için csv dosya paylaşımı.

Başlatan G.wolf, 16 Şubat 2018, 22:23:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G.wolf

Ustalar, voxlerda çalışma yapabilmek için csv. olarak dosya örnekleri paylaşabilirmisiniz.?
Linkback: Voxler da incelemek için csv dosya paylaşımı.
ÖBG

wtrk

Kardeşim bildiğin bir yerin datası olmalı ki analiz yapacaksan bölgeyide kafanda canlandıracaksın.

Hariçten gelen datanın sana faydası olmaz. Yinede istersen eski birkaç çekim var .txt formatında onları .csv ye çevirebilirsin.:
NoBodY CaN StoP Me.!!!

G.wolf

Ustam amacım biraz çalışabilmek data incelemesinden ziyade her.gi bir datayı açıp filtreleme yapmayı, görüntülerin nasıl oluştuğunu çözmek. Voxler ı 1 saat önce indirdim (: şuan hiçbirşey bilmiyorum, HİTİTLİ ustanın paylaştığı birkaç video var videolardan yardım alarak sadece teorik olarak voxler ı öğrenemek amacındayım. Csv uzantılı dataları da bu sebeple istedim.

Saygılar Usta.
ÖBG

HİTİTLİ

Merhabalar.

2 Dataya ait csv dosya paylaşayım size şuan için.
Bu csv dosya 3D hesaplaması yapılmış dosyadır direk Voxlerde incelemeye hazırdır.

Data isimlerini içerikleriyle aynı şekilde verdim.

Birinde toprakiçi mezar ve mezardan çömlekten imal edilmiş yg kandili cıkarılmıs.
Diğeri ise yüzeye yakın bir çömlek parçası ama yogun mineralli yapıda.

Kolay gelsin.

G.wolf

Teşekkürler HİTİTLİ usta . Şuan için öğrenme asamasinda çok işime yarayacak bu datalar.
ÖBG

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious