Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Teknoloji Ekibi Gradiometer Çekimlerinde Altın,Gümüş (Soy Metal) Hususu

Başlatan HİTİTLİ, 13 Şubat 2018, 22:29:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HİTİTLİ

Teknoloji Ekibi Gradiometer Çekimlerinde Altın,Gümüş (Soy Metal) Hususu.

Bu videoda ilk bölümde sonuç alınmış bir soy metal (GÜMÜŞ) datasının analizi ile detaylarını tespit ediyoruz. Bu kısım kesinlik arzeden,teori olmayan kısım

Diğer bölümlerdeki analizler ise teorilerden ibarettir ve kesinlik arzetmez.

Videoyu hazırlamakta ki amacım Gradiometer ile soy metal (altın,gümüş vb) tespiti amacında kökten yanlışlığın izahı,olması gereken mantıklı tespit yolunun izahıdır.

Bu husustaki soru işaretlerinin ortadan kalkması ve soy metal arayışında ted ve voxlerde bunu görebileceğiniz düşüncesine kapılmamanız gerektiği meselesini irdeleyerek anlattım dostlar.

Gradiometer ile toprakta çıplak şekilde bulunan yani çömlek vb şeyler içerisinde olmayan altın,gümüş gibi soy metallerin tespiti teoriktir ve mümkün görünmemektedir bugün ki tecrübe ve bilgilerimiz ışığında.

Bu konuda bizzat tecrübelerim olmadı,testlerim de olmadı.

Umarım faydası dokunur.

Linkback: Teknoloji Ekibi Gradiometer Çekimlerinde Altın,Gümüş (Soy Metal) Hususu

...SİNYALCİ...

...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

şirinim

helal olsun sizin gibi bilgisini paylaşan insanları gördükçe gurur duymamak elde deyil çok teşekkürler

HİTİTLİ

Alıntı yapılan: şirinim - 14 Şubat 2018, 01:31:10
helal olsun sizin gibi bilgisini paylaşan insanları gördükçe gurur duymamak elde deyil çok teşekkürler

Rica Ederim.
Faydası olur umarım.

Yetmişsekiz

Teşekkürler ustam açıklayıcı video olmuş. Voxlere dökmeden işi TED de bitirmemiz lazım, yani eve dönmeden arazide işin bitmesi gerekli. Bunun için dataların TED de yorumlanmasını öğrenmemiz lazım. En azından çekime göre yapı ve metalden anlamamız bizi yorgunluktan kurtaracaktır.

HİTİTLİ

Alıntı yapılan: Yetmişsekiz - 14 Şubat 2018, 15:48:25
Teşekkürler ustam açıklayıcı video olmuş. Voxlere dökmeden işi TED de bitirmemiz lazım, yani eve dönmeden arazide işin bitmesi gerekli. Bunun için dataların TED de yorumlanmasını öğrenmemiz lazım. En azından çekime göre yapı ve metalden anlamamız bizi yorgunluktan kurtaracaktır.

Benim TED analizi konusunda bilgim yok maalesef.
Ben arazide direk görüntüyü birkaç dakda Voxlerde analiz edip ona göre hareket ediyorum.
Videolarda izah ettigim analiz usulü ve detaylarını ezberler ögrenirseniz 2-3 dkda analiz yaparsınız.

Ankebut

Hititli dostum görmeyeli uçmuş gitmişsin  :D ..Başarılar dilerim.

G.wolf

ÖBG

HİTİTLİ

Alıntı yapılan: Ankebut - 16 Şubat 2018, 21:59:14
Hititli dostum görmeyeli uçmuş gitmişsin  :D ..Başarılar dilerim.

:D :D :D :D
Yok be ustad ne uçması.
Bi sözümüz vardı onu tuttum sadece.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious