Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

PI cihazlar için en iyi CAT-5 Kablo Markaları

Başlatan farukazat, 05 Şubat 2018, 02:21:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

farukazat

Forumda böyle bir başlık bulamadım, başlık yapmak için kullanmamız gereken en kaliteli CAT-5 kablo markaları hangileridir? Tecrübelerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum, saygılar.
Linkback: PI cihazlar için en iyi CAT-5 Kablo Markaları
Delilik yer çekimi gibidir ; sadece hafifçe itmek yeterlidir.

onur600

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

farukazat

Araştırmalarım sonucu Prysmian ve Nexans markalarına da kaliteli diyorlar abi, Ladox'un fiyatı da çok güzelmiş bu arada ^-^ [/size] metre bazında satılmıyor direkt paket olarak satılıyor abi

_Hektor_

farukazat

Buldum ama 305 metre o da ne yazık ki, yukarda belirttiğim markaların nasıl bir marka olduğunu bilen yok mu..

farukazat

Abilerim kardeşlerim Nexans ve Prysmian markaları da kaliteli ürünlerdir bunlara ek olarak..

_Hektor_

Ladox legrand rençber bunlar bizim tecrübelerimiz. Prysmain ( sienems) kablosu diyorlar ama ben sahsen beklenilen verimi alamadim

farukazat

Nexans satın aldım yarın elimde, bakalım denildiği kadar iyi mi sonuçları yazacağım..

delisinyor3

Neden Cat5 Kablo Kullanıyorsunuz Bilmediğim İçin Soruyorum Cat6 Daha iyi değilmi Cat5 İn iletim değerleri ile Cat6 tının iletim değerleri Çok Farklı Ayrıca Cat6 Da Yarıca Parazit Önleyici Folyo Var.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious