Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

WHİTES BASLIK

Başlatan GORDİANUS, 04 Mart 2008, 10:01:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GORDİANUS

ARKADASLAR YOKMU ARANIZDA WHITES VE YA GARRETT KAPALI BASLIK PARCALAYIP İNCELEYEN İZOLASİON KÖPÜGÜ ÜZERİNE MONTE EDİLEN BOBİNNER .BOBİNNERİN ÜZERİNE DÖKÜLEN SIVI KİMYASALİ ADİNİ BİLEN VARMİ DAHA SONRADAN BU SERTLEŞİYOR KEMİK GİBİ SERT BİR ŞEY.POLYESTER DEGİL ONU KULLANIYORUM NE OLABİLİR ACABA .    HER GİRİŞİMİMDE BU SİTEYE ŞİFREM TANINMIYOR NEDEN ACABA BUYUK KUCUK HARF DENEME YAPIYORUM OLMUYOR.HERKEZE SAYGILAR
Linkback: WHİTES BASLIK

eqoder

daha önce garret başlığı sökmüştüm dediğin gibi içersinde sert ve şeffaf bir madde var havya ile eritmeye çalıştığımda iğrenç bir koku yapıyodu hala ne olduğunu çözmüş değilim ama  benim düşüncem bobinlerin arasını yapıştırma açısından bobin lakı kullanılabilir veya Vernikte kullanılabilir.. eğer uygun bir montaj malzemesi bulabilirsem sizinle paylaşırım.. başarılar.

asenkron

arkadasım kablo eklerini muhafaza için protolin dökülür sıvı halden sert halr donunca gecer .deneyeceksen bu maddeyi dene .büyük iş yapan elektrikçilerde bulabilirsin.
http://www.arslanlarelektrik.com/fiyatlistesisyf5.html
mesela burada var fiyatıda var heryerde bulunur. 1500gr  18.6 ytl  bir baslıga cok bile gelir. sıcak havada 30 dk. soguk havada 60 dkç sertlesir. siyah renkte polüretan esaslı recine ve sertleştiricidir.

GORDİANUS

İLGİNENEN ARKADAŞLARA TEŞEKURLER KABLO İCİN KULLANILAN SARI RENKTE GÖRDUM SİYAH OLANI GÖRMEDİM BASLİKTA GÖDÜGÜMÜM RENGİ SİYAH TI ASENKROM ARKADAS HERHALDE BÜYUK İHTİMALLE SENİN DEDİGİN OLACAK İLK FİRSATTA DENEYECEM

10kaptan10

Alıntı yapılan: GORDİANUS - 04 Mart 2008, 10:01:08
ARKADASLAR YOKMU ARANIZDA WHITES VE YA GARRETT KAPALI BASLIK PARCALAYIP İNCELEYEN İZOLASİON KÖPÜGÜ ÜZERİNE MONTE EDİLEN BOBİNNER .BOBİNNERİN ÜZERİNE DÖKÜLEN SIVI KİMYASALİ ADİNİ BİLEN VARMİ DAHA SONRADAN BU SERTLEŞİYOR KEMİK GİBİ SERT BİR ŞEY.POLYESTER DEGİL ONU KULLANIYORUM NE OLABİLİR ACABA .    HER GİRİŞİMİMDE BU SİTEYE ŞİFREM TANINMIYOR NEDEN ACABA BUYUK KUCUK HARF DENEME YAPIYORUM OLMUYOR.HERKEZE SAYGILAR
arkadaşım ben garrett başlığı söktüm ve parçaladım ama hiçte içinde öyle sert yapışkan bir madde görmedim

10kaptan10

arkadaşım o senin görmüş olduğun şeffaf malzeme sıcak silikondur bunun dışındada başka bir şey görmeedim ben bu tür bobinlerde

Elektro_NİCK

slm
arkadaşlar, ben genellikle agac tutgalı ile ince agac talaşını karıştırıp bobin kısmına döküyorum birazla spatula ile bastırarak traşlıyorum. bu sekilde 3-4 saat kalıyor ve kemik gibi donuyorr. Yüzegi iri zımpara kadar keskin oluyor kırılması cok ve cok zor tavsiye ederimm

YAK

helal olsun electronıck çok mantıklı birşey yapmışsın.

cihan19

arkadaşım güzel çalışma bende karışımlı 404 yapıştırıcı var onunla yapıştırıyorum oda dehşet şekilde sert yapıştırıyor k.i.b iyi forumlar.
ENDUSTRİYEL ELEKTRONİK FETHİYE

elaass

Ben de polyester + kobalt + toz talaş, cam elyaf veya benzeri bir madde ile denemelir yapıyorum.
En iyisini sizinle paylaşırım

ExCaLy

Alıntı yapılan: GORDİANUS - 04 Mart 2008, 17:18:22
İLGİNENEN ARKADAŞLARA TEŞEKURLER KABLO İCİN KULLANILAN SARI RENKTE GÖRDUM SİYAH OLANI GÖRMEDİM BASLİKTA GÖDÜGÜMÜM RENGİ SİYAH TI ASENKROM ARKADAS HERHALDE BÜYUK İHTİMALLE SENİN DEDİGİN OLACAK İLK FİRSATTA DENEYECEM
gordianus siyah renkte gördüğün maddenin adı piyasada bulabilirmisin bilmem ama adı  rezin diye hatırlıyorum.kolay gelsin

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious