Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Dedektör tamir

Başlatan 22edrene, 20 Kasım 2017, 13:04:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

22edrene

Arkadaslar 2 adet goldghost dedektorum var ikiside otomatik toprak ayarli.yanliz tek sorun ikiside toprak ayarina girmiyo parazit yapiyo.trimportardan ayarlanmasi gerekiyomus ben pek anlamiyorum anlayan varsa bana yardim etsin neyse ücreti veririm.iyi günler
Linkback: Dedektör tamir

turkuyaxxx

trimpot yerin pot takıp manuel ayara çevirebilirsin

Karadağ

bobin kalibrasyonu düzgün mü?
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

22edrene

Düzgün herşeyi çalışıŕ vaziyetteler şuan zaten.trimpotlari kurcalamislar o kadar bendeyken sorunsuz calisiyodu cihazlar

erik1

s.a trimpotlarla oynanmışsa ayırımda düzgün yapmaz telden benile iletişime geçersen görüşelim
Deneysiz icad olmaz Fakirlik adamı mucit yapar

aynuzzaman01

• Usta benim ghost unda trimpot ayarları bozuk banada yardım
Allah var, gam yok.

Satuk Buğra

Bende de 300 i gareti var kafasına göre ötüyor anlamadim neden

ceryan3200

arkadaşlar burdaki ve başkaca toprak sorunu ve ayar konusunda bana ulaşanlara yardımcı oldum
22edrene usta ve diğerleri ayar yaptıklarım bilirler burda yaşanılan sorunlar genellikle ters enerji verme
ve trimpot ayarları devre kalibrasyonlarıyla oynama maksat fazla enerji verip daha derin çekmesi düşünülüyor
yada trimpotla daha iyi bi ayar ayrım verleceği (scopsuz ayar kara düzen olmaz olsada sağlıklı olmaz)
cihaza fazla voltaj akım uygulayınca derinlik artmaz ve devredeki trimpot ayarları kalibrasyon toprak ve ayrım içindir bunları osilaskop yoksa ve anlamıyorsanız oynamamanızı tavsiye ederim zaten en iyi ayarı scopla veriliyor
yine sorun yaşayan olursa ulaşsın elimden geldiğince yardımcı olurum saygılar
ceryan3200

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious