Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Pi polones

Başlatan cengiz222, 08 Kasım 2017, 21:24:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengiz222

Arkadaşlar aranızda yeniyim çok güzel bir topluluk burası çok değerli arkadaşlar var gerçekten sormak istediğim pi polones metal dedektörü yapan ve çalıştıran var mı
Linkback: Pi polones

cengiz222

smootH

Sesi sanki dp 2 ye benziyor.

cengiz222

PCB yerleşim su an devreyi yaptım bobin aşaması kaldi

cengiz222

UNIQUE - TA5DF

Şema veya site linki varsa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TA5DF

cengiz222

smootH

masey111111

şemanin aynisini yaptim  çalıştiramiyorum bir tūrlū tık ses çikmiyor

Mzr

Ben çaliştirdim ama işe yaramaz herşeye ötüyo

acemi-usta

bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

Ankebut

Dostum eline sağlık..... :D

acemi-usta

bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

henüz arazide denemedim

Ankebut

işe yarayacağına eminim...Stabil gibi görünüyor.

acemi-usta

arazide denedim mineralde accık çıldırıyor ama fena deyil iş görür

masey111111

Ben bu makinayi 100 hz de. 400uh de yaptim derin bir makina ama ayrim yok. Ayrim devresi olsa cok iyi bir makina arazide denedim gezdim bunla

Suta35

Bende zamanında toplamıştım demek herkes aynı sorunu yaşamış, minerali eleyemedikten sonra iş yapmayan bi cihaz derinlik iyi olsa da minerale tepkisi berbat derece de fazla

SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ragıp baş

Arkadaşlar abiler bana bi yardımcı olun bobine sinyal geliyor ama tık ses yok entegreler saglam hersey hersey sağlam neden olur bu acil

UNIQUE - TA5DF

Alıntı yapılan: Ragıp baş - 24 Mart 2021, 21:54:18
Arkadaşlar abiler bana bi yardımcı olun bobine sinyal geliyor ama tık ses yok entegreler saglam hersey hersey sağlam neden olur bu acil
bf 245 lerden sinyal geçiyormu giriş ve çıkışları ölç. sinyal geçiyorsa arızayı sonrasında geçmiyorsa öncesinde ara.

Ne555 ve 4011 entegresi çevresindeki direnç ve kondansatör değerlerinin doğruluğundan emin olun.
TA5DF

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious