Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Aciliyor konumunda cihaz acilmiyo

Başlatan Nazmi39, 28 Eylül 2017, 21:17:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nazmi39

Iyiaksamlar. Dp3s montajini yaptim aciliyor yazisindan baska bisey yok telefonda huseyin beyle konustuk foruma yazin dedi yazdim actigim baslikgi kilitlenmis. Anladigim su ki urunu aldiktan sonra si yok . Her.gi bi destek yok. Konu kilitli umarim yaniliyorumdur..
Linkback: Aciliyor konumunda cihaz acilmiyo

onur600

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

Malesef ki ciddi şekilde yanılıyorsunuz. Konuyu alakasız bir yere açtığınızdan ilgili ana başlığın altına taşıdık. Artık yanıldığınızı da öğrendiğinize göre bir kusura bakmayın dersiniz. Değil mi?
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Nazmi39

Kusura bakmayin. Forumda yeni oldugum icin forum biraz karisik geldi. cihazimin neden acilmadigi konusunda yardim alabilirmiyim.seri bagli direnc asiri isiniyor elle tutulmuyor bu normalmi?

Karadağ

Sorununuz için zaten bazı bilgiler yazıldı. Onurun verdiği linki tekrar ekliyorum. 3s nin konusu bu link. Buradan sorduğunuz soruyu da cevapları da görebilirsiniz.

http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php/topic,4900.msg104886.html#msg104886
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious