Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

UZMAN DERİN DEDEKTÖR PROJEM

Başlatan uzmanelektronik, 24 Eylül 2017, 16:01:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uzmanelektronik

Alıntı yapılan: UZMAN - 17 Eylül 2017, 01:55:48
Fırsat Buldukça ve Elimden Geldiğince Yapmaya çalışıyorum. Derin arama dedektördür. Altın,Gümüş,Bakır, Bronz,Metal ve Mineralleri Ayırma özelliği vardır. Mikroişlemci kontrollüdür. %100 nesne ayırma özelliği vardır. Prototipinde 5 Kuruş büyüklüğündeki nesneleri toprak altında 35-45 cm derinlikte bulabilmektedir. Ayrıca değersiz metalleri kapatma özelliği ile sadece altın modu seçilerek aramada yapılabilir. istenen mod kapatıldığında demire,gümüşe,bakıra, bronza ötmez.Hangi nesne seçildi ise sadece ona öter.

Linkback: UZMAN DERİN DEDEKTÖR PROJEM

Karadağ

Öncelikle aramıza hoş geldiniz. İlk mesajınızda baya iddialı girmişsiniz. Keşke biraz daha normal bir giriş yapsaydınız. Bizler az çok bu işlerden anlarız ;)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

uzmanelektronik

Hoş bulduk,Teşekkür ederim. Karadağ, fırsatım oldukça yapmaya çalışıyorum. Zamanımı bu şekilde değerlendiriyorum.

mehdi06

Aramıza hoş geldiniz çalışmanızda başarılar yanlız bahsettiğiniz mesafeler gerçekten çok iddealı ve devrenizi inceledim bu devre ile o mesafe bence imkansız yinede test videolarınızı görmek için sabırsızlanıyorum

...SİNYALCİ...

Sayın uzmanelektronik aramıza hoş geldiniz.Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

haylaz36

no_fear

Jumper03

Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

smootH

Hoşgeldiniz hocam cihazı merak ettik. musait zamanınızda video çekerseniz seviniriz. Tüm forumdaşlara hayırlı günler.

asahin58

arkadaşlar konu dışı ama yardıma ihtiyacım var lay görüntüsünü CutePDF Writer ile pdf e dönüştürüyorum fakat yollar sadece ince bir çizgi gibi çıkıyor neden anlamadım defalarca denedim hatta yolların kalınlığını arttırdım yine olmadı

asahin58

arkadaşlar pdf görüntüsü bu şekilde çıkıyor sprint layout 6 yı da defalarca pc den kaldırıp yeniden yükledim yine olmuyor

erolunall

Cute kullanma bullzip mi ne vardı

wtrk

Alıntı yapılan: asahin58 - 25 Eylül 2017, 17:42:52

arkadaşlar pdf görüntüsü bu şekilde çıkıyor sprint layout 6 yı da defalarca pc den kaldırıp yeniden yükledim yine olmuyor

Bunun bir ayarı vardı şuan aklımda değil acelesi yoksa yarın yazArım yok acil ise sitede sprint layout konusunda olması gerekiyor cevabı
NoBodY CaN StoP Me.!!!

mehdi06

siprint layout kullanaıyorum ben lay dosyalarında pdf yazıcı programı var bilgisayara kur yazıcı olarak gözüküyor dosyayı pdf e çeviriyor dosyayı normal yazdırır gibi gönder pirinter olarak pdf yazıcını seç işlem tamam

omerserif07

NE MUTLU TÜRK"ÜM DİYENE

aladaglihekim

alptug

Hoşgeldiniz hocam merakla bekliyoruz videoları

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious