Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Define Gizemi Definecilik Kitabı Ücretsiz (Yazar Ankebut.)

Başlatan Karadağ, 18 Eylül 2017, 19:33:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

SoNDaYI

Öyle Değil Hocam Paylaşacağımız Linkler Definecilikle Uğraştığımızı Hafiften Belli Eder :)

Karadağ

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

SoNDaYI

evet hocam ama facebook gibi sosyal medya ortamında paylaşırsak eşikten beşiğe herkes öğrenir :)

onur600

Alıntı yapılan: SoNDaYI - 22 Eylül 2017, 14:42:06
evet hocam ama facebook gibi sosyal medya ortamında paylaşırsak eşikten beşiğe herkes öğrenir :)
Bu işlerden bu kadar çekiniyorsanız paylaşmazsınız olur biter.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

O zaman facebook da değil de forum sayfalarında paylaşırsınız ;)

wtrk

Alıntı yapılan: Karadağ - 22 Eylül 2017, 16:04:59

O zaman facebook da değil de forum sayfalarında paylaşırsınız ;)

Çare tükenmez diyorsun yani ustam. :)
Başka bir hesap oluştur, paylaş gitsin illaki kendi hesabınla paylaşacak değilsin ya :)
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Albay59

Albay59

Albay59

Karadağ

grasviti

S.A ustalarım ANKEBUT ustam hayırlı olsun güzel bir emek böyle birşey yapacağını bilseydim işaretler konusunda bir katkıda bizim olsun isterdim  adinada cok sevindim boyle bir kitap hazırlama na  HÜSEYİN  ustam da el attıysa bu işe  gerisi gelir Ayrıca kitabın içeriğini de merak etmiyorum değil :) HUSEYIN ustam ANKEBUT ustam merakımı giderin..

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ankebut

grasviti dostum çok sağol inşallah bir daha ki kitap diyeceğim ama daha ne yazabiliriz bilmiyorum çok ayrıntılı belki 2.kitap olabilir ama en az bir yıl sürer yazması ;D ;D ;D

mehdi06

Grasviti ben senin merakını gidereceğim merak etme ama günlük yarım sayfa

grasviti

Alıntı yapılan: Ankebut - 04 Ekim 2017, 21:04:30
grasviti dostum çok sağol inşallah bir daha ki kitap diyeceğim ama daha ne yazabiliriz bilmiyorum çok ayrıntılı belki 2.kitap olabilir ama en az bir yıl sürer yazması ;D ;D ;D
Olsun ustam eminim ayrintilidir güzel bilgilendir.e yapmissindir birde okusaydik Hüseyin ustam yanımıza kadar geldi sağ olsun bir kitap getirmemiş canı sag olası :)

grasviti

Alıntı yapılan: mehdi06 - 04 Ekim 2017, 22:19:53
Grasviti ben senin merakını gidereceğim merak etme ama günlük yarım sayfa [emoji108]
Ankebut ustam gerçekten güzel kitap olmuş emeğine bilgine sağlık
Gider tabi gelirken kitap getirmeyi unutma :)

mehdi06

Kitap isteyenler çekiliş ile alacaklar demonte için çekilişe katılıyorsun kitap içinde aynı desteği bekliyoruz

Teknolojikk

Ülkemizde bir taş altını kazmaktan ötesi yok sanırım. Kitap için teşekkürler bakacağım :D

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious