Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

androıd dedektor

Başlatan slck, 14 Eylül 2017, 14:51:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

slck

Slm arkadaslar herkese kolay gelsın cep telefonundan yaklasık 50 cm veya 1 metre algılayabılecek metal dedekotru uygulaması bılen varmı yada olabılırmı boyle sey yardımlarınızı beklııyorum..
Linkback: androıd dedektor

wtrk

Millet o bahsettiğin derinliği cihazla zor buluyor, kaldıki android cep telefonundan..

NoBodY CaN StoP Me.!!!

Ankebut

Sevgili slck cep telefonu olsun tablet olsun içindeki manyetik sensör ile hangi programı kullanırsan kullan metal dedektörü olarak iş görmez. Yani teknik olarak olmaz çünkü içindeki sensör bu amaçla yerleştirilen bir sensör değil yani olmaz.  oyun amaçlı kullan ama bir şey bulamazsın. kalorifer peteğini bile en fazla 40 cmden alır. Oda sen yerini bildiğin için hassasiyeti en üst seviye yaparsın havada yani. toprakta ise peteği 20 cmden görürsün ne işine yararsa bilemem.

slck

teşekkur ederım arkadaşlar bilgiler için ınternette bır yerde okudum ılgımı cektı sız ustalara sormak ıstedım acaba mumkunmu dıye ...pekı bana yaklasık 1 metre veya daha az bır dedektor lazım nerden temın edebılırım hazır yapılmıs olarak cunku elektrnıkten anlamam hazır alcam ama cok profosyenel bırsey olmasına gerek yok ama 50 cm veya 1 metre cıvar olsa yeterlı

smootH

Delta pulse IB al bence hüseyin ustayla irtibata geç memnun kalacagına eminim.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious