Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

M1 (Muhteşem 1)

Başlatan Karadağ, 12 Ağustos 2017, 02:43:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Bir müşteri videosu daha. Umarım beğenirsiniz.

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

mehdi06

Tecrübeli ustalarimizin mutlaka izlemesini ve görüşlerini bildirmelerini rica ediyorum varsa eksik noksan gördükleri söylerlerse bizlerde onlara göre düzenlemeler yaparız test eğitim videolarının devamı için lütfen kanallarımıza abone olmayı ve bizleri takip etmeyi unutmayın.
[/size]
[/size]
[/youtube]

Ankebut

Çok güzel videolar görüş bildirmeye aslında gerek yok her şey ortada 2 metreden rahat bir algılama yapabiliyor cihaz, hayali sinyal falanda yok..Bence çok başarılı bir ürün.

Karadağ

Bir youtuber arkadaşımız M1 ile video çekmiş. Umarım beğenirsiniz.

Youtuber arkadaşımıza destek için kanala abone olmayı, videoyu beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın lütfen.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

acemi-usta

Alıntı yapılan: Karadağ - 01 Aralık 2019, 12:51:28
Bir youtuber arkadaşımız M1 ile video çekmiş. Umarım beğenirsiniz.

Youtuber arkadaşımıza destek için kanala abone olmayı, videoyu beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın lütfen.

beyenmekmi  resmen kızkandırdı be ustam
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

türkelli

mehdi usta hava testi diyince ne algılıyorsun bilmiyorum ama tarif edeyim başlık materyali havadan görüyorsa bu hava testidir ben kabul etmem bu şekilde test vidyosu cihaza zarar verir benden söylemesi yine hava testi yaptın cebi iki karış derinlesende video çeksen olmazmı iki dakikalık işten kaçma rica ettin bende öz eleştiri yaptım düzgün çekimlerinde görüşmek üzere

Karadağ

Aynı youtuber arkadaşın bir diğer videosu.

Ankebut

youtuber en son köşeyi dönecek bu gidişle  >:D elinde bu cihaz olduktan sonra illa bişi bulur.

Kürşat

Cihaz kendini kanitliyor ama 3-5 gotlek  halan karalama yapiyor .  Arkadasim siz bu cihazla garreti nasıl bir tutuyorsunuz :D
Linkback: Ynt: M1 (Muhteşem 1)
Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

Karadağ

Alıntı yapılan: Kürşat - 01 Ocak 2020, 18:50:08
Cihaz kendini kanitliyor ama 3-5 gotlek  halan karalama yapiyor .  Arkadasim siz bu cihazla garreti nasıl bir tutuyorsunuz :D

Günümüz sosyal medyasında millet herbokolog olmuş. Herşeyden çok iyi anlıyorum diye her şeye kafasına göre yorum yapıyor. Biz de bu tür herbokologların dediklerini kale almıyoruz :)

secretmars

Hocam forumda yeniyimde, metal detektörü devre şemaları bölümü burasıda m1 in konusu, fakat devre şemasını göremiyorum? kendim birşey yapmak istiyorum bunun şeması yok ise ne tavsiye edersiniz.

Karadağ

Alıntı yapılan: secretmars - 01 Şubat 2020, 23:12:32
Hocam forumda yeniyimde, metal detektörü devre şemaları bölümü burasıda m1 in konusu, fakat devre şemasını göremiyorum? kendim birşey yapmak istiyorum bunun şeması yok ise ne tavsiye edersiniz.

Bu ürün ticari bir ürün. Şema ya da elde yapım için malesef bilgi yayınlamayacağım.

Saygılar

acemi-usta

üyelere açık yeni bir tasarım yokmu baya bi ara verildi
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

Alıntı yapılan: Kürşat - 01 Ocak 2020, 18:50:08

>:D >:D  piyasada 3s yi geçecek cihaz görmedim kaldıki m1 geçsin

ismail344

M1 bende 2 el aldım dd bobin süper çekimi var 1 metre rahat algılaması var vlf gibi sağlamalı değil buda ayrı bir keyif mono yu daha denemedim kendi yaptığım sen soru denedim o da çok hassas çalışıyor bana misin demiyor diğer ani lik cihazlardan farklı olduğu açık nano teknoloji herhalde.

ismail344

3S Nin Ayırımı Iyi M1 daha iyi neredeyse dd başlığı büyük başlık aratmayacak kadar derin mono mu derin dd mi derin kararsız kaldım başlık çap büyüklüğüne bakıp herhalde 45 lik dd başlık yapılırsa 2 metreden rahat görür.

ismail344

Youtubede teknolojı ekıbı ne kit bilgiyle sefer kaya dıye nic plus un mıneral ayarı yapamıyacagını ekranda gosterımeyecegını soyuluyor karsı firmalarkac para verdı bu adamaki bulup bıl eden suclama yapıyor iyi Bi dayagı hak ediyor bence dogru konus mayan kendısı teknık olarak yuzunde zaten meymenet yok itin bu tıp kultarıcı gibi olanlar aslında kendısı kurtarılmalık  bıde dırek suclama yapıyorum dıyor videosunda alis verıs helal yalan heram ben yalan goremedim huseyın ustanın vize onlarında aksıne hep dusuk mesafe tesler tutulmuş boyle oldugu halde adam gelmıs suclama yapmıs poliniğe girmeye gerek yok ama bazı yerde dayak iyidir usandırır uysallastırır boylelerıne.

Karadağ

smootH

Maşallah. Maşallah.

ramses4040

Emf oyle küçük obje bulabilirmi abi

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious