Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Jeo kapan 1453 ve Delta pulse 3s Karşılaştırma

Başlatan atmel, 30 Temmuz 2017, 01:33:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atmel

Arkadaşlar jeo kapan 1453 diye bir cihaz çıktı yeni yeni videoları var inceleyen bilgi sahibi olan var mı bizdeki delta pulse 3s ile karşılaştırsak hangisi daha iyi tek parada bir video izledim ilgimi çekti bilgi verirseniz sevinirim
Linkback: Jeo kapan 1453 ve Delta pulse 3s Karşılaştırma
Mühür Kimde ise Süleyman O dur.

Ankebut

Viedoyu buraya atabilirsen bizde karar verebiliriz. Videolarını bulamadım 1453 ün.....Bunlar Ankaralılarmı yoksa... :D :D :D

onur600

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

mehdi06

mehdi06

mehdi06

atmel

facebook ta video çok ta grup kapalı linkler burda görünmüyor

emrahemrah

Facebook tan ben görüştüm falez joo pi nin aynısı anladığın kadar yüksek fiyata veriyor lar

atmel

2000 tl istiyorlar alacağımızdan değilde meraktan  :D :D :D :D :D

Ankebut

Sevgili atmel delta pulse den sonra çıkan tüm pulse cihazlar , teknoloji ekibi delta pulse kopyasıdır. Veya az biraz oynanmış halidir. Buna emin olabilirsin. Her malın alıcısı illaki vardır. Ama biz hem kaliteden hem de Delta Pulseden şaşmayız. :D :D :D

türkelli

Felez in 12 volta indirilmiş hali kazığından başka bi numarası farklı değil bilginize

mehdi06

Arkadaşlar jeo bir projegeliştirmeydi felezin devresi baz alınarak ilerlendi yazılım da Türkçeleştirme voltaj düzenleme ve algılama menü gibi birçok nokta değişti bunu kimseden saklamadık ve belli bir sayıda kart basıldı şuan bu kartlar bitmek üzere bittiğinde tekrar üretilmeyecek 128x64 ekranlı yeni versiyon ile çalışıyorum o biterse onu süre biliriz makine alan arkadaşlara her konuda destek devam edecek

atmel

Başarılar dilerim videolar güzel üretici arkadaşlar dürüst ve iyi niyetli

grasviti

Jeo kapanı bire bir denedim bence o fiyata çok güzel bir cihaz derinligide güzel alan kimse pişman kalmaz

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious