Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

BOBİNE GÖNDERİLEN DALGAYI YORUMLATMA YARDIM

Başlatan bayram45, 27 Temmuz 2017, 16:44:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bayram45

selamın aleyküm ustalar şimdi bir dalga oluşturduk ve bunu bobine gönderdik  bişey varsa nasıl yorumlattırırız ????
Linkback: BOBİNE GÖNDERİLEN DALGAYI YORUMLATMA YARDIM
*Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir insanı, bir insan da bir ülkeyi kurtarır.

alaattin

kare dalgayı bobine uyguladıktan sonra dönen kare dalganın şekli biraz değişik oluyor bu sinyali opampta kuvvetlendirip işlemci de analog girişten girip pıc'e yazılım yazarak yorumlattırılıyor, benim anladığım ana tema bu şekilde,, ama bir sürü incelikleri var saymakla bitmiyor, bilen için kolaydır ama be hala tam anlamı ile yorumlatıp ayırım işini yapamadım yaz aylarında ben uğraşamıyorum iş yoğunluğundan dolayı, kış gelince başlarım yine.. :D :D :D
TB6CSA

bayram45

*Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir insanı, bir insan da bir ülkeyi kurtarır.

alaattin

ben yoksam millet var :D , elbet birileri bize daha detaylı bilgiler verebilir, konuyu açtığın iyi olmuş
TB6CSA

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious