Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

D F 3s AÇILMIYOR YARDIM

Başlatan BRS_CILGIN, 12 Temmuz 2017, 19:35:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BRS_CILGIN

SELAMLAR;;;yaklaşık 6 aydır incelediğim dp3 s cıhazını yapmaya karar verdim.. 2hafta önce malzemeler geldi ve gectiğimiz hafta hafta topladım ancak cihazım da tepki yok (açılmıyor) ancak bu işlem sırasın da sinyal alma bobini(baslık ) takılı değil henüz yapmadım. parcaları takarken tektek ölcerek  yani kontrol ederek taktım  BİR şey sadece kafama takıldı işlemci calışma ferekansını veren kristal şemada 20mhz ben onu 20 olarak bulamadıgım için 20.000 MHz Kristal HC-49S [/size]taktım ikisi de aynı mı ? sorun bu da olabilir mi. simdiden tesekürler...
Linkback: D F 3s AÇILMIYOR YARDIM

BRS_CILGIN

SELAMLAR;;;yaklaşık 6 aydır incelediğim dp3 s cıhazını yapmaya karar verdim.. 2hafta önce malzemeler geldi ve gectiğimiz hafta hafta topladım ancak cihazım da tepki yok (açılmıyor) ancak bu işlem sırasın da sinyal alma bobini(baslık ) takılı değil henüz yapmadım. parcaları takarken tektek ölcerek  yani kontrol ederek taktım  BİR şey sadece kafama takıldı işlemci calışma ferekansını veren kristal şemada 20 mhz ben onu 20 olarak bulamadıgım için 20.000 MHZ [/size]taktım ikisi de aynı mı ? sorun bu da olabilir mi. simdiden tesekürler...

mehdi06

sayın BRS_CILGIN işlemci kıristali ikiside aynı bir fark yok siz devrenin resimlerini yükleyin ve size zahmet bunu delta pulse 3s isimli konunun devamına yazın sorununuza oradan yardımcı olalım

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious