Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Teknoloji Ekibi ziyareti

Başlatan tivos, 27 Mayıs 2017, 00:25:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tivos

Merhaba ustalar. Hafta başı merkezi yani T.E. yi ziyaret etme sansim oldu. Yıllardır telefonda kinustugum Huseyin beyin elini sıkmak gercekten çok zevkliydi. Sagolsun beni gardan alıp donene kadar misafir etti. Amator bir dedektörcu icin mukemmel denilecek kadar guzel bir ortam. Hatta kendimi oyle kaptırmışım ki dönüş trenimi kaçırdım. Çok sıcak bir ortamda misafir edildim. Ufak tefek calistirildigimda oldu ama aileden oldugum icin diye düşündüm
Linkback: Teknoloji Ekibi ziyareti

Karadağ

Bize gelen mutlaka çalışır :) Bazen bu iş masa taşıma da olabiliyor ama artık misafir umduğunu değil bulduğunu derler :) Her zaman herkesi beklerim.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

onur600

Çalışma varsa hemen U dönüşü yaptım.Tivos ustam uyarı için tşk.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

alaattin

Bende sizleri ziyaret etmek isterim izin verirseniz tabi,Hüseyin Bey ile tanışmak istiyorum,çalışmaya gelince çalışırız seve seve, hemşerim benim.
TB6CSA

Karadağ

Alıntı yapılan: alaattin - 27 Mayıs 2017, 01:56:53
Bende sizleri ziyaret etmek isterim izin verirseniz tabi,Hüseyin Bey ile tanışmak istiyorum,çalışmaya gelince çalışırız seve seve, hemşerim benim.

Her zaman beklerim.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

VENOM

darısı başımıza inşallah bigun bizde tanışırız.. saygılar..
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

türkelli

Ne şanslı adamsınız karargahın içine kadar sızmışsınız oysaki beni içeri bile sokmamıştı hüseyin ustam tabi herkese ayrı muamele eh karadenizliyi kapıya yaklaştırması bile yeter

Karadağ

Alıntı yapılan: türkelli - 01 Haziran 2017, 20:54:08
Ne şanslı adamsınız karargahın içine kadar sızmışsınız oysaki beni içeri bile sokmamıştı hüseyin ustam tabi herkese ayrı muamele eh karadenizliyi kapıya yaklaştırması bile yeter

Sen de gün boyu gel, sena da masa taşıtalım ;)

türkelli

Eyvallah hüseyin ustam masa taşıma ailedensin demektir

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious