Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Plus 3D çekimlerde metal ayrımı nasıl yapılır.

Başlatan HİTİTLİ, 02 Mayıs 2017, 12:46:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HİTİTLİ

Herkese selamlar dostlar.

Henüz hiç çekim yapmadım fakat gradyometre çekimlerim sonrası aklımı kurcalamaya başladı.
Maalesef kılavuzda ayrıntılar mevcut degil ve forumdanda cok ayrıntıya,bilgiye ulaşmak mümkün olmuyor.

Dün bir konuda süzgeç ayarları ile ilgili mühim hususları okudum.

Ayrım ayarının plus ve 3s in 3d çekiminde kullanıldıgını ve degersiz metalleri yani demir,çelik ve aluminyumu grafikten silmeye yaradıgını gördüm.

Bir üstteki yüzey süzgecinin de yüzeydeki ufak tefek döküntüleri grafikten sildigini gördüm.
Bunlar fevkalade ayrıntılar.

Fakat diğer taraftan degersiz metaller dışındaki altın,gümüş,bronz,bakır vb metalleri plus veya 3s 3D cekimlerimizde ted program arayüzünde ayırma şansımız var mı,var ise ne şekilde nasıl ayırabiliyoruz,grafik verilerinden degerleri okuyarak mı veyahut başka bir şekilde mi?

Bu vb püf nokta ve hususları herkes bildigi kadarı ile paylaşırsa bu konu içerisinde cok cok faydalı olur.

Her dakika danışacak birini bulmak olmuyor,sizleride rahatsız etmiş olmayalım.
Kaldı ki Hüseyin kardeşimizide boyna rahatsız etmekte olmuyor.

Linkback: Plus 3D çekimlerde metal ayrımı nasıl yapılır.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious