Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Slm dedektörle rahatca gezmek icin ne yapmalıyız. Hem herkez ögrensin hem ben

Başlatan karacan, 13 Nisan 2017, 15:09:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karacan

daş üstünde taştır .balta gibi sert  topraktır

...SİNYALCİ...

...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

VENOM

Başka Bi ülkede yaşamalısın. Yada arkeolog olmalısın yada bi üniversitede profesör yada doçent olmalısın.. Benim aklıma gelenler bunlar.. Yanlış anlamanı istemem ama öyle..
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

VENOM

Ankebut

ekol71

Benim aklimada son gunlerde gelen bisey 5 yada 10 bin liraya define arama ruhsati satilsa 1 ayda alan alsa sizce kac kisi alir bu guzel.bi fikir degilmi :)

VENOM

Usta ruhsatı aldın.. Onun vergisi olur.. Onu da ödersin.. Belli zamanlarda tekrar yeniletmek için para ödersin.. Bulursun müzeye satarsın kazandığın paradan kdv ödersin.. Sonuç ... Hiç bulaşmasıydım dersin.. Bedelli askerliğin fiyatına kıyasla 5-10 bin bu iş için fazla ...

onur600

Alıntı yapılan: ekol71 - 13 Nisan 2017, 20:22:59
Benim aklimada son gunlerde gelen bisey 5 yada 10 bin liraya define arama ruhsati satilsa 1 ayda alan alsa sizce kac kisi alir bu guzel.bi fikir degilmi :)
Maliye bakanı bu mesajı okumasın ilk fırsatta uygular.Hem kasayı doldurur hemde definecilerin oyunu garantiler.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

ekol71

Alıntı yapılan: onur600 - 13 Nisan 2017, 23:48:26
Alıntı yapılan: ekol71 - 13 Nisan 2017, 20:22:59
Maliye bakanı bu mesajı okumasın ilk fırsatta uygular.Hem kasayı doldurur hemde definecilerin oyunu garantiler.

mantiksiz gelebilir ama şu andaki sistemde hukumet bunu yapabilir bence :)

bkr

Bazı avukatlarımız uğraşıyorlar Allahın izni ile 2 3 seneye bir şeyler olacak önümüzü acacak devlet inşallah
*Bir kimse için söylenen kusûr,onda varsa, bu söz gıybet olur. Yoksa iftirâ olur. Hadîs'i şerîf
*Bir zaman gelir ki, insanlar kazancının helâldan mı, haramdan mı olduğunu düşünmez. Hadîs-i şerîf
*Müslüman kardeşinle mücâdele, münâkaşa ve alay etme! Yerine getiremeyeceğin şeyi ona vadetme! Hadîs'i şerîf
*İhlâs, dünya faydalarını düşünmeyip ibâdetlerini yalnız Allahü teâlânın rızası için yapmaktır. İmâm-ı Rabbani "Rahmetullahi aleyh"
*Saçının ağarmasından ibret almayana, nasihat kâr etmez Abdülaziz bin Ebû Revvâd "Rahmetullahi aleyh"

karacan

bkr

*Bir kimse için söylenen kusûr,onda varsa, bu söz gıybet olur. Yoksa iftirâ olur. Hadîs'i şerîf
*Bir zaman gelir ki, insanlar kazancının helâldan mı, haramdan mı olduğunu düşünmez. Hadîs-i şerîf
*Müslüman kardeşinle mücâdele, münâkaşa ve alay etme! Yerine getiremeyeceğin şeyi ona vadetme! Hadîs'i şerîf
*İhlâs, dünya faydalarını düşünmeyip ibâdetlerini yalnız Allahü teâlânın rızası için yapmaktır. İmâm-ı Rabbani "Rahmetullahi aleyh"
*Saçının ağarmasından ibret almayana, nasihat kâr etmez Abdülaziz bin Ebû Revvâd "Rahmetullahi aleyh"

VENOM

Ustam doğru söylemiş. Duamızı okuyalım. O dediğinden yüzüklerin efendisi iki kule de vardı sanırım. Frodo dan istesek ödünç verirmi acep

karacan

VENOM

Çok havalandı diyorlar onun için.. Pek bi şeyyy..  Olmuş kimseyle konuşmuyormuş.. Mr randevusu gibi aylar sonraya gün veriyorlarmış

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious