Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

magnum

Başlatan gurdal, 13 Şubat 2008, 16:00:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurdal

slm kardeşlerim.hayırlı işleriniz olsun.abiler aşağıdaki link deki magnumun kullanma kılavuzu ihtiyaç oldu acaba bula bilirmiyiz türkçe felan olursa iyi olur şimdiden teşekürler.

Linkback: magnum
Amatör

gurdal

linkde ki magnumun kullanma kılavuzu için help help help
Amatör

Uykusuz

Biraz bakındım fakat bulamadım. Bulsaydım büyük ihtimalle ingilizce olurdu ve linkini vermiş olduğunuz pdf dosyasından daha iyi olamazdı. Çevrenizde ingilizcesi olan varsa artık bu pdf dosyasından bişeyler çıkarttırmalısız

gurdal

Alıntı yapılan: Uykusuz - 21 Şubat 2008, 00:13:37
Biraz bakındım fakat bulamadım. Bulsaydım büyük ihtimalle ingilizce olurdu ve linkini vermiş olduğunuz pdf dosyasından daha iyi olamazdı. Çevrenizde ingilizcesi olan varsa artık bu pdf dosyasından bişeyler çıkarttırmalısız

sağolasın uykusuz.pdf de az çok bi şeyler anlatıyosa dediğin gibi bi şeyler çıkartılabilir.ingilizce bilen bi arkadaş bulup çevirtmeliyim.ancak 2.pdf de farklı bi devre var onu anlayamadım benim makinada 2. devre yok nedir acaba baka bilirmisin yani işe yarayacak bişi ise yapayım ekliyeyim. teşekür ediyorum.
Amatör

YAK

selam gürdal bu magnumu nerden bulduysan veya yaptıysan emeklerine yazık olmuş derim.kusura bakma.çok eskiden ben bunun PCB sini bulmuş yapmıştım.hüsrana uğradım.derinlik çok az.devredeki fet auto tune devresini çalıştırıyor. her alarımda ona bağlı butona bir sefer basman gerekiyor.fakat ben bu fetle sağlıklı çalıştıramadım.feti söküp devreyi öyle çalıştırdım.daha iyi çalıştı.ayar şöyle:bütün komitatörleri DISC konumuna al.sonra sensitive düğmesini hassaslaştır volüm düğmesinide ayarla devre çalışır.ferrouslara ses vermez non ferrouslara ses verir.Ben devreyi çöpe attım.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious