Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

KARADAĞ USTAM NASİL OLMUŞ :)

Başlatan grasviti, 09 Nisan 2017, 20:32:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Bak sen kopyacıya :)

Eline sağlık. Gayet hoş görünüyor.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Ankebut

Grasviti eline sağlık çok hoş olmuş.. ;)

grasviti

Ustalarımızın sağ olsun Karadağ ve Mehdi ustam katkılarıyla birşeyler yaptık :) Karadağ ustam evet kopyayı iyi çektim liseden geliyilor bu alışkanlık neyaparsin verimi de iyi ustam şahane oldu tek eksik küçük bir test oda olduktan sonra tamamdir :)

GraSviTi

grasviti

Alıntı yapılan: Ankebut - 09 Nisan 2017, 20:56:21
Grasviti eline sağlık çok hoş olmuş.. ;)
Sağolasin ustam :)

GraSviTi

ceryan3200

Eline sağlık grasviti usta güzel olmuş  ;)  bırak test videosunuda bulduklarından koy bi videoda şenlensin biraz ortalık ^-^   ;)  test ve görüntü videolara baya görüyoz azda buluntu görek değişiklik olsun, güle güle kullan hayırlı olsun nasibi bol olsun ;)
ceryan3200

grasviti

ceryan3200

Sende sağol ustam, ayağına takılan nasip olsun ^-^  iyi dileklerin için teşekkür bol şans rastgele diyelim bekleriz saygılar ;)
ceryan3200

grasviti

Rast gele ustam  !!! Dünyayı sarsacam ustam bak  Türkiye demiyorum  dünyayı sarsacam bu makineyle :))

GraSviTi

ceryan3200

İstemeyen sen gibim olsun ;)   ^-^
ceryan3200

grasviti

mehdi06

ustam moralini bozmayım görüntü fena değil ama son gördüğüm mesafeyle iş yapmaz:d

grasviti

Alıntı yapılan: mehdi06 - 10 Nisan 2017, 00:20:24
ustam moralini bozmayım görüntü fena değil ama son gördüğüm mesafeyle iş yapmaz:d
Mehdi sen böyle demeye devam et bu hafta başının etini bak nasıl yiyorum :))

GraSviTi

mehdi06

sen başımın etini yersin bende mangalda tavuğu  ;)  sıkıntı yok arazide iki dakikama bakar :dd   Saygılar

grasviti

Alıntı yapılan: mehdi06 - 10 Nisan 2017, 00:27:29
sen başımın etini yersin bende mangalda tavuğu  ;)  sıkıntı yok arazide iki dakikama bakar :dd   Saygılar
Mehdim sende başıma tuvukcu kesildin valla yiye yiye doymadın :) daha bugün yedik bugün mı tavuk bir ay gider :)

GraSviTi

grasviti

Mehdim sende başıma tuvukcu kesildin valla yiye yiye doymadın

mehdi06

bir ay öylemi görüşelim :D  17.04.2017 de  ;) 

...SİNYALCİ...

Hayırlı olsun kısmeti bol olur inşallah.Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious