Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

GRADYOMETRE

Başlatan userNAME, 08 Nisan 2017, 00:21:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

userNAME

Ted Programında grafik verilerindeki sayıların tam olarak işlevini açıklayacak bi üstad var mı acaba ?
Linkback: GRADYOMETRE

Karadağ

Merhaba,

Sayılar size algılmanın ne kadar güçlü olduğunu anlatmaktadır. Algılamanın gücüne bakarak algılanan cisim için yorum yapıyoruz. Mesela çok yüksek pozitif algılama demir ya da çok az algılama mineral gibi.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

userNAME

Alıntı yapılan: Karadağ - 08 Nisan 2017, 09:45:30
Merhaba,

Sayılar size algılmanın ne kadar güçlü olduğunu anlatmaktadır. Algılamanın gücüne bakarak algılanan cisim için yorum yapıyoruz. Mesela çok yüksek pozitif algılama demir ya da çok az algılama mineral gibi.

Saygılar

Peki yapı algılamasındaki yoğunluk metal ve minarelldeki açıklamayı alıntıda yaptığınız düşünüyorum

blueffect

Gradyometre de taşların oldugu mezarlıktaki yapının içindeki boşluk yada metal program degerlerle oynayarak tespit yapılabiliyormu.  Tülümüs haliyle taş yığma.

mehdi06

taş yığma tümülüsler bizans tümülüsleridir genelde ve yüksek yapılardır ben gradyo metrenin o kadar derinden data alabileceğini sanmıyorum

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious