Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Rezivite SON

Başlatan tnt2nova, 27 Mart 2017, 13:27:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tnt2nova

Sayin Teknoloji ekibi arkadaşlar. Herşeyden önce iyi çalışmalar hayirli günler

Sizden ricam bu rezivitenin EPE versiyonunda son a gelelim inşallah elinde ciddi açıdan şeması olup orjinal hex bulunan bilgi saklamak yerine paylaşım yapabilicek özellikle -- üstadin **' cidden güzel yapmiş eline sağlık  yapmaya çalıştığı cihazı ciddi bi emek olarak bunu gördüm. lakin demem ona burda paylaş hakkıdır a-z editlemiş üstadlar bilgi paylaşalım kimse 4-10 bin demo tam çalışmayan cihazlar almak zorunda kalmasin, şemayı yapıp deneyip veya geliştirip verim alanda lütfen yazsın.

Tüm yönetim üye ve arakdaşlar iyi çalışmalar dilerim.

Linkback: Rezivite SON

wtrk

Rezistivitenin ben sağlıklı olmadığını düşünüyorum kardeşim ama illaki son halinin şeması dersen modifiye edilmiş ister USB'li ister RS232 'li çizimi elimde mevcut, ayrıca hex code'de paylaşabilirim..

Kendim yaptım ancak açıkcası ben rezistiviteden verim aldığımı söyleyemem.

Size yapmak için Epenin manyometresini öneririm, orjinal şemaya sadık kalıp, sonrasında ben size bir hex code gönderirim onu yüklersiniz, sadece epe manyometre için yapılan bir yazılım Geosuveyor içine gömülmüş, onunlada PC'ye sorunsuz aktarım yapıp yorumlarsınız. Tercih sizin
NoBodY CaN StoP Me.!!!

tnt2nova

Cidden denemiş olup burda sonucu aktarmaniz iyi oldu lakin elinizdeki projeyi palyaşırsaniz cidden sevinirim hiç yoktan gelişmiş bi altyapı ile denemiş olurum. Hem denemek isteyenler içinde faydalı olur sanırım sabırsızlıkla bekliyorum iyi çalışmalar dilerim

mehdi06

sitede olması lazım ararsanız bulursunuz bende yaptım çalıştırdım tüm dekümanlar sitede mevcuttu

ceryan3200

Yapanların bilgi ve tecrübeleri önemli mehdi ustam doğru şekli ve bilgileri buraya link yada bilgi olarak şema hex vb ekleyabilirseniz yapacak olanlara faydalı olacak hem bu konu başlığı altındada konu devam etmiş olur teşekkürler saygılar
ceryan3200

ceryan3200

Bende merak ettim doğrusu özellikle usb li kullanımı kolay olqnın şema ve kodları eklenirse sevinirim bende denemek isterim saygılar
ceryan3200

mehdi06

ustam bu konuda izin almam gereken yerler var ama şöyle yapa bilirim şemayı ben tekrardan sizler için çizip paylaşa bilirim veya orjinali elimde ola bilir oda varsa onuda paylaşa bilirim ama sitede zaten daha önce bu konu işlendi hatırlıyorum bi araştırma yapın bulamazsanız ben bakayım

ceryan3200

Anlıyorum, olur ustam iyi olur imkan varsa teşekkür ederiz bizde araştıralım bir yandan tekrardan saygılar
ceryan3200

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious