Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

KARADAĞ USTANIN HAKLILIGI

Başlatan mehdi06, 26 Mart 2017, 12:55:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehdi06

ustalarım resimde gördüğünüz makineyi Ankarada bi arkadaşım getirdi arızalı diye kutuyu görünce bu sanırıım bizim 3s dedim ama için açtım içinden plus çıktı ilk çıktığı zaman Mustafa ustanın çizdiği devre ile yapılmış işin garibi bunu bizim arkadaşa ANKARA Mamak tarafında oturan LOKMAN isimli bir Şahıstan 7500 liraya özel kendi yapımım diye almış arızalanınca arkadaşı bulamamış makineyi bana getirdi hani çok uyanıklar ya yanda gördüğünüz delikli plaketdeki işlemci ile ekranı açılışta biraz bekletiyor ve böylece 3s plus yazısı çıkmıyo zaten menülerde logo isim yok Bu lokman denilen arkadaş bizim sitenin üyesi olduğu kesin Elektronik bilgisi olduğuda kesin ve bu yazıyıda inşallah Okuyacaktır O ALDIĞIN PARALARI ÇOCUĞUNA ÇOLUNA NASIL YEDİRECEKSİN
Linkback: KARADAĞ USTANIN HAKLILIGI

_Hektor_

Bu ve bunun gibiler herzaman olmustur vede olacaktır.  Buna bir çare bulması gerek

Karadağ

Alıntı yapılan: mehdi06 - 26 Mart 2017, 12:55:02
ustalarım resimde gördüğünüz makineyi Ankarada bi arkadaşım getirdi arızalı diye kutuyu görünce bu sanırıım bizim 3s dedim ama için açtım içinden plus çıktı ilk çıktığı zaman Mustafa ustanın çizdiği devre ile yapılmış işin garibi bunu bizim arkadaşa ANKARA Mamak tarafında oturan LOKMAN isimli bir Şahıstan 7500 liraya özel kendi yapımım diye almış arızalanınca arkadaşı bulamamış makineyi bana getirdi hani çok uyanıklar ya yanda gördüğünüz delikli plaketdeki işlemci ile ekranı açılışta biraz bekletiyor ve böylece 3s plus yazısı çıkmıyo zaten menülerde logo isim yok Bu lokman denilen arkadaş bizim sitenin üyesi olduğu kesin Elektronik bilgisi olduğuda kesin ve bu yazıyıda inşallah Okuyacaktır O ALDIĞIN PARALARI ÇOCUĞUNA ÇOLUNA NASIL YEDİRECEKSİN

Sonra da ben kit ya da demonte kit satmayınca arkamdan dedikodumu yapanlar çıkıyor.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

_Hektor_

Yeni bir işlemci ile açılışı biraz geciktirip logo ve teknoloji ekibi yazısını atlaması... Bu sıradan birinin yapabileceği bir şey değil

ceryan3200

Hektör ustam yeni bi işlemci olmasa bile analog olarak röle vszamanlayıcı ıc le ekran ışığı açıldıktan sonra kısa bi sürede bekletip data bilgisi açılabilir bu zor değil çok bilgiye gerek yok ama neden böle şeyler yapılır tamah edilir anlamıyorum halbuki bunu yapan bu kadar bilgiyle bunun gibi bi cihazıbkendide tasarlayıp yapabilir yani değilmi
ceryan3200

ceryan3200

Karadağ ustam kit yada demonte verdiklerini iyice incelemen tanıman gerekecek anlaşılan şimdi bende sana hak vermeye başladım
ceryan3200

ceryan3200

Ustam bence yazılımı değiştir nacizhane şöyle bi işlem yap açılıştan ziyade tekibi logo yada yazısını menüde her sayfa ekranda sabit kalacak şekilde yaparsan uygun olabilir
ceryan3200

...SİNYALCİ...

Vay be.Artık öyle şeylerle karşılaşıyoruzki insan şaşkına dönüyor.Kandıran olma tek kanan ol.Sonuçta bu işin ahiret tarafıda var.Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

VENOM

Ustam ahireti bırakıp bu dünya yı garantilemeye çalışanların işidir bu.. Emek zaten paylaşılmış.. Ama ekmeğe göz dikilmiş. Ayıptır..Karadağ ustam işin zor.. Allah yardımcın olsun.
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

erik1

Valla adam iyi paraya satmış birazdaha satış yaparsa köşenin birini dönecek heralde zaten bi insanda din iman eksikligi varsa ne ahiret aklına gelir allah korkusu nede kul hakkı ne diyecen işte sonuçta insan oğlu yapar hemde alasını yapar
Deneysiz icad olmaz Fakirlik adamı mucit yapar

Ankebut

Karadağ ustam sana yıllardır söylüyoruz yapma satma kit diye, ama şu iyi niyetin yokmu? birde iyi tarafından bakacak olursak kit sayesinde de sağlam ve kalıcı dostluklar kurduğun kesin. Hayat böyledir. Gerçi bunları satmasaydın kimin ne olduğunu nereden bilecektin. Saygılarımla

finder

Vay be adamlar allem etmiş kullem etmiş değişik cihaz diye plus'ı kakalamış iyi mi... :D

ceryan3200

Ustam en güzeli her menüde dediğim gibi teknolojiekibi yazdıracaksın ekrana yoksa bendende kit alan cihaza adını ahmet mehmet hasan Hüseyin koyup satıyor bunlara çare yok almış ve satıyor bişey diyemezsin ama enazından seninki dijital çeşitli önlemler almanız lazım
ceryan3200

erik1

eger pic.i birebir kopyalamayı başarırlarsa ondan sonra vay haline yazılımların sen istegin neyin önlemini alacan daha ondan sonra

yuksel4

sevgili hocam ben demonte kit almak istiyorum lütfen o kansız emek hırszlar ıçın bızıde cezalandırmayın ne deyim allah onlara yedirmek nasip etmesin haksız emeksız parayı hocam üye arkadaşlar onun gibilerini görünce burda bir şikayet ihbar hattı oluşssunki kimse böyle alçakça şeye csaret etmesin zaten şu zihnıyet bi düzeltsek işi ögenmeden p,,,,,şlunu ögreniyoruz tabi bu tıplere sözüm haşa huzurlarınızdan ya ben elektironık bılgımı budan merak becerımı burdan ögrendım sevdım bu güzel form site hocalar ınanın sizlerden çok şey ögrendim geçen tv .m bozulmuştu kendım parça alıp yaptım       HA BASIT BİR PARÇAYDI YANI TAMIREDE PARA VERMEDİM AMA BEN BUNLARI BURDAN SİZLERİN SAYESINDE ÖGRENDİM ÖGRENMEYDE DEVAM EDCEM İZNİNİZ OLURSA HZ ALİ EFENDİMİZ NE DEMİŞ BİR HARF ÖGRETENİN KIRK YIL KÖLESİ OLURUM SİZ BURDA SAYGIYA DEGER TAKDİRE DEGER EMEK VERİYORSUNUZ NEYSE COK UZATTIM SİZLERİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM

yuksel4

KARDA BORANDA FIRTINDA KALMAMIŞKI RÜZGARI YELİ NERDEN BİLSİN..HİÇ  AYAZDA KALMAMIŞKİ KIRAGI SOGUGU NEDEN BİLSİN..HEP GÖLGEDE KURNDAYATMIŞK HİÇ YAGMUR ALTINDA KALMAMŞKI ISLANMAYI NERDEN  BİLSİN...KENDİ TARLASINA HİÇ TOHUM ATIP FİDE DİKMEMİŞKİ MAHSUL NEDİR NERDEN BİLSİN..HAYATINDA HİÇ ÇALIŞMAMIŞ CABA GÖSTERMEMİŞKİ EMEGİ NERDEN BİLSİN,,,HİÇ KURAN ÖGRENİP OKUMAMIŞ ÖGRENMEMİŞ KUL HAKKINN HESABI VERİLEMEZ OLDUGUNU NERDEN BİLSİN ...BU TÜR ASALAK KUL HAKKI EMEGE SAYGISI OLMAYANLAIN ALLAH HAKKINDAN GELSİ...BU SÖZLERİM O EMEK HIRSIZLARINA ATFEN ,,,AFINIZA SIGINARAK

erik1

Karadağ usta kit olarak satmasanda komple cihaz olarak satsanda böyle şeyleri yapmak isteyen cihaz olarak alıp baska kutuya koyup yine aynı şeyi yapar yani diyecem o ki kit olarak satmaman bu tür şeyleri önlemene yetmicek başka bişeyler bul bu tür şeylere

gs78

bunun hazır devre satmakla ilgisi yokki komple satsanda bu tür şeyler olur çinlileri görmüyonuzmu adamlarım taklit yapmadığı yok öyle düşünecek olursak kimse mal yapıp satmasın piyasada reklamın iyi oldumu taklitlerde olsa sana birşey kaybettirmez

Karadağ

Buradaki durum bize bişey kaybettirme değil. Buradaki durum masum kişilerin kazıklanması.. Öte yandan derdimiz taklit de değil. Piyasanın bizden harici kalanların büyük kısmı zaten bizim taklitimiz şu anda.  Bizim derdimiz bizden alınan demonte kit ya da kitin insan kazıklamaya araç olarak kullanılması.

Öte yandan bu tür üçkağıtçılığa kalkışanlar zaten dedektör dahi alamayacak kişiler.. Siz hiç dedektör olarak alınan üründen benzer bişey duydunuz mu ya da gördünüz mü?

Bir de tabii özel yapım süsü verme durumu için el yapımı devre olma durumu da var..
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

mehdi06

burada konu taklit değil yapa bilen taklidini yapsın hadi yapsın yazılımı modülü buradaki sorun şu
modülle işlemci ortalama 180 tl ekran 45 pcb kendi basımı malzeme 60-70 lira akü kutu başlık tutma kolu 200
yani ortalama 400-500 liraya topladığı kendisine ait olmayan ona sırf kendisine ait makinesi olsun diye verilen bir ürünün kendi hakkı olmadığı şekilde 7500 tl ye insanları kandırması şimdi diyeceksiniz karadağ da diğer ustalarda o paraya mal ettiklerini satıyor
bende şöyle derim sen 60tl ye yazılımı yüklü pic i nerden bula bilirsin adam aylarca gece gündüz demeden yazılım yapıyor ve şunuda unutmayın beden işçisi bedeni yorulur eyvallah ama akşam eve gidince kafası dinç olur beyin işçisinin kafa hiç durmaz mesai full time uykuda bile devam eder ve sinir bozucudur sen böyle bir hileye başvurdun tamam cihazın neden arkasında durmuyorsun  neden insanların telefonunu açmıyorsun neden çünkü vurgunu yaptın kaç git bu işin dinde yeri yoktur o yüzden bu kadar sitemimiz hüseyin ustama haksızlık yapılıyor ve heylen onun hatası olduğunu düşünenler var bu zihniyeti anlayamıyorum

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious