Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

ne projeler ürettik ne yapacagız

Başlatan asenkron, 10 Şubat 2008, 23:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asenkron

forum acıldıgından beri neredeyiz.kendime bakarsam cok bilgi sahibi oldum aynı yerde degilim .türkiyenin bir cok yerinde şimdi arkadaslarım olmasını bilmek beni memnun ediyor.bir cok arkadasımız bu alan dısındaki meslek grublarından yada elektroniğin diğer kollarından ekmek yiyor.yani uzmanlıklar farklı ve hep bir üretim söz konusu farklı dallarda projeler var.ben soruyu erbabına sormak isterim .bu nedenle herkez imzasında uzmanlıgını belirtsin .yeni gelen arkadaslar bunu bilsin.
dedik bir üretim söz konusu hep yapıyoruz tanıtmıyoruz eleştri almıyoruz satmıyoruz.yeni denemler için tasarımcılara finans gerekli .bu dedektorde olabilir  anfide radyo linkte.teknolojiekibi bünyesindeki arkadasların ürettikleri.
   bir proje bölümünün acılmasını istiyorsanız önce nasıl olmalı kurallarını
niteliklerini belirleyelim anketini yapalım.
arkadaslar yorumlar lütfen ne olmalı ne olmamalı.
Linkback: ne projeler ürettik ne yapacagız

alcapane

walla kardeş bence nexusu geliştirelim şu halinle bile mükemmel çalışıyor.ben ve arkadaşım elektrınik konusunda uzman olmadığımız halde yaptık we çalıştırdık uzman olan arkadaşlarımız onun üzerine yoğunlaşsa piyasada ki korkunç paralara satılan dedektörlere 10 basar şu haliyle bile birçok kaliteli markayı geride bıraktı eksiklikler olmasına rağmen.Bence konularo dağıtmadan nexus üzerinde yoğunlaşalım derim.Tabi bu benim görüşüm ,görüşüme katılanada katılmayana da şimdiden teşekkürler....

erc

arkadaşlar dedektör devreleri yapıp calıştıranlardan bir ricam var.bu devrelerin en iyileri ve sadece tek metal olarak altına öten var mı . varsa bu devrelerden yapmak isterim bunların adlarını yazarsanız sevinirim.yardımlarınızı beklerim.

GORDİANUS

ERC KARDEŞ BU DEDİN MUMKUN DEGİL 14 18 22 24AYAR ALTIN HEPSİ DE FARKLİ FAZ KAYMA SKALASİ VAR Bİ AYARA AYARLARSAN DİGER AYARI GORMEZ NE DEDİMİ ANNADIM SANIRIM

emekli AMCA

merhabalar...

güzel bir fikir...bu forumda  çok iyi elektronikciler var..ama birde çok iyi arazi şartlarını,dedektör kullanımı ve çeşitli dedektör marka ve modelleri ni kullanmış çok değerli tecrubeleri olan arkadaşlar var.bu bir dedektör projesi olacak ise daha ne istenir.....
bu konu açılmadan önce kendim bir dedektör tasarlıyordum artık ben bu çalışmamı bu konuya dahil ediyorum .çalışmalarım sırasında elbette kafama takılanları arkadaşlara soracağım onlarında yardım edeceğine eminim...

Uykusuz

Merhabalar,

Zamannda dh forumlarında ne kadar didindiğimi bir ben bilirim. Yardım istediniz mi herkes ortalıktan yokolur. Ama ortaya bir ürün çıkardımı da herkes başına üşüşür o kişiden faydalanmak ister. Bu işler istisnalar hariç hep böyledir.

Bu forum paylaşım mekanımız. İstisna kişiler bir araya gelip bu forumda biliyorsa bilgisini karşı tarafa aktaracak. Bilmeyen soracak bilen cevaplayacak. Bu işler böyle yürür. Saygılar.

Hiç kimse herşeyi biliyorum diyemez. Hepimizin takıldığı yerler mutlaka var. Bilgisinin değil ürünün değerli olduğunu düşünen tüm arkadaşlarla bu forumda yardımlaşacağız, fikir alış-verişi yapacağız.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious