Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

FABRİKASYON PCB YAPMAK İSTEYENLER

Başlatan kara1453, 22 Mart 2017, 11:02:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kara1453

BU SİSTEME  BAŞLAYALI  1  AY  OLDU İPEKLE PCB BASMAK YURT DIŞINDA  PCB Cİ ARAMANIZA GEREK YOK
RESİMDE  SÜPERSCAN SMW555 DELTA PULSE KLASİK XR8 VARDIR
Linkback: FABRİKASYON PCB YAPMAK İSTEYENLER

gs78

kara1453

İPEKLE BASKI  SERİGAFİ süperscan orjinal erik foster xr8 smw55 delta pulse klasik görünmeyen yerdede flezjoo  pcb si  var
yapmak isteyenler  bu sistemi  kulansın acizane   

kara1453

ütü ve pozatif20 baskıyı şimdilik  rafa  kaldırdım  bu sistemi  kulanıyorum pcb  firması bile  kurabilirsiniz başarılı  sonuçlar  elde  ettim

gs78

kara1453

pcb  satmıyom onun için açmadım  yapmak  isteyenler bu sistemi  kulansın  isteyenler

dostmetheus

Biraz maliyetli ama hızlı bir sisteme benziyor

kara1453

Alıntı yapılan: dostmetheus - 22 Mart 2017, 22:30:29
Biraz maliyetli ama hızlı bir sisteme benziyor
pozlama  boyasının kilosonu 30 tl ye  aldım   sonra  ögrendimki  kivo  marka  yada  öyle bir marka  çok iyimiş    tam adını  ögrenirim
120 numara  ipek metresi 45 tl civarında  siz  daha  hesaplı  bulursunuz  belki serigafi  malzeme  satanlarda
ipek 120 numara
ilk  seferde  başarılı  olamadım  2 seferde  başardım ilk seferde  ters  gelirse  tekrar  deneyin

acemi-usta

selam  ne şekilde uyguluyoruz ipek tmm   nası işleyecez
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

kara1453

dimboz

ürünleri aldığını yerin adını veya linki verirseniz bizde denemek isteriz.
!!__Nefis üç köşeli dikendir, ne türlü koysan batar.__!!

dostmetheus

Bu konuda deneyim kazanmışsınızdır, hangi malzemeyi alırken neye dikkat etmek gerektiğini biliyorsunuzdur. Mesela hangi renk boyalar alalım. gibi. Paylaşırsanız bizde bir kaç adım yol katetmiş oluruz. Saygılar

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious