Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

rezivity sistemleri

Başlatan toprakaltı, 21 Mart 2017, 11:46:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

toprakaltı

bu konuya  lütfen herkez  dahil  olsun
rezivity sistemlerini imalatını  yapacam
çalışıyormu bu sistemler  sonuç alan  varmı
sonuça  ulasan ve  ulaşmayan   cevap  yazsın lütfen
Linkback: rezivity sistemleri

toprakaltı

epe  yapan  sonuç  alan  oldumu
bu sistemler  iş yaparmı

mehdi06

usta ben yaptım verim konusunda pek birşey göremedim ama bizim ekipden bir arkadaş bi anomali yakaladığı noktada çalışma yaptı 4.5 metreye yakın bi mesafede toprak altı doğal geniş bir boşluk buldu dataları bizzat inceledim boşluk veriyor ama benimtest için gittiğim yerde yani altda boşlugun olduğu bir yerde aldığım datayı anlayamadık işe yarayıp yaramadığına heylen tam emin değilim ama kullanım ve müşteri ilişkileri için bence başınız ağrır kullanımı hiç kolay değil ve yorumlama işide baya zor kaldıki epenin devresi 100-200 liraya mal olmaz iken bu devreyi 18000 ile 30000 e kadar satanları görüyorum bu haksızbir kazançtır benim gözümde piyasa değeri 1000 lira etmez

toprakaltı

1000 tl  ye  sattım benden  alan 10,000tl ye  sattı işe  yaramıyor  ise  iyimi işe  yarıyormu  kulanan  yokmu l

wtrk

3-5 farklı devresini modifiye edilmiş şekilde yaptım. Çalışıp çalışmadığı konusunda daha doğrusu yorumlama noktasında sorunlarımız var. Kazık çak, sök, tekrar çak sök uğrastırıyor insanı, bu şekilde 50-100 kez deneme yapıp çalışıp çalışmadığını ancak anlayabilirsin.

Benim cihazımla arkadaşım boşluğu buldu, ben kaç yer ölçtüm hiçbirşey bulamadım.
NoBodY CaN StoP Me.!!!

toprakaltı

kaç paraya satılır  maliyeti  kaç partadır

Karadağ

Alıntı yapılan: toprakaltı - 28 Mart 2017, 09:30:18

Sizin amacınız nedir?
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

toprakaltı

Alıntı yapılan: Karadağ - 28 Mart 2017, 10:37:27

Sizin amacınız nedir?
bu sistem  çalışırmı  kulanan kişiler  varmı  kulanan kişilerden  avantaj  yada  dezavantaj ne   onu  sormak

Karadağ

Alıntı yapılan: toprakaltı - 28 Mart 2017, 10:39:40

Sizin amacınız nedir?
bu sistem  çalışırmı  kulanan kişiler  varmı  kulanan kişilerden  avantaj  yada  dezavantaj ne   onu  sormak

Sanki pazar araştırıyorsunuz gibi geldi bana.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

toprakaltı

Alıntı yapılan: Karadağ - 28 Mart 2017, 11:29:38

Sizin amacınız nedir?

işe yarıyorsa  pazara  gerek  yok  karadağ bey direk yurt dışına  satarım ve  günde  5 adet satarım  pazarlama  benim işim

Karadağ

Alıntı yapılan: toprakaltı - 28 Mart 2017, 11:35:54
Alıntı yapılan: Karadağ - 28 Mart 2017, 11:29:38

Sizin amacınız nedir?

işe yarıyorsa  pazara  gerek  yok  karadağ bey direk yurt dışına  satarım ve  günde  5 adet satarım  pazarlama  benim işim

iyi satışlar.. ama bu yapmaya çalıştığınız şeyin yeri burası değil..

finder

En azından adam dürüstçe söylüyor yav. :) Pazar araştırması yapıyorum yapıp satıcam diye. :) Karadağ ustada gereken cevabıda vermiş zaten, hayırlı satışlar... :)

ceryan3200

Mrhb lar ortaokul lise yıllarımda elektrik tesisat işinde çalıştım bu resistive dediğiniz cihazlar mantık olarak elektrikte binaların toprak hattının sağlıklı olup olmadığını belirlemek için kullandığımız toprak meger ölçüm cihazlarındandır biz dükkanda onu kullanıyorduk mantığını yada çalışıp çalılmadığını anlamak yada ne kadar bu işte verim alınır anlamak isterseniz megerleri araştırın bi elektrikçi den pano ve bara topraklama bara sistemi ile uğraşanlardan fikir alın belki geliştrip modifiye edilir fazla bilgim yok bunun için eskiden olduğu gibi sistemi otutmadan hesap makinasıyla radyoyla akupunktur bilezikle megeri tarama vb gibi define cihazı olarak satılırsa baş arısı olarak döner geliştirebilirseniz belki ortaya biley çıkar
ceryan3200

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious