Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Anfi hakkında SOru?Help pls

Başlatan dualwarior, 10 Şubat 2008, 22:10:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dualwarior

Merhaba
Ben Aranıza yeni katıldım ve acemiyim daha...Yardımlarınıza ihtiyacım war...
Benim bir mp3 çalarım ve ona  80 watlık bir hoparlör takcam...ama mp3 çaların gücü yetmiyeceği için ek güç kaynağı takmayı düşünüyodum ve birine sordum anfi kullancaksın dedi ve 20 watlık anfi şeması werdi...
Ama ben bundan pek bişiy anlamadım yapabileceğimi sanmıyorum :( Daha kolay yolu war mı nasıl yapabilirim lütfen yardımlarınıza ihtiyacım war :(
[/b]
Linkback: Anfi hakkında SOru?Help pls

Uykusuz

Merhaba, Teknolojiekibi'ne hoşgeldiniz.

Mp3 player'inize belki ek olarak bir kaynak gerekmeyebilir fakat hoparlörü süreceğiniz amfi için harici bir kaynağa ihtiyacınız mutlaka var. Yapmanız gereken internetten daha önceden yapılıp denenmiş bir amfi ve bunu besleyecek bir kaynak şeması bulup yapmak. Fakat bunları yapabilmek için biraz tecrübe sahibi olmanız gerekiyor. Ben yapmaya üşendiğim için hazır bir amfili stereo hoparlöre bağlıyorum gayet iyi bir ses alıyorum ve şık duruyor.

dualwarior

Peki 80 wat Amfi Ne kadardır fiyat olarak?Birde Gücünü fişten mi alıyor?Ben Taşınabilir bişiy yapmak istiyorum.Mesala ipodun falan war taşınabilir hoparlörü.Çok basit bir devresi yok mu ?Birde Pilden elde edebilir miyim? 80 watı ? Yoksa minyatür aküler war 6 woltluk onlarda olur mu?

Uykusuz

80W az bir güç değil. Işıldak aküsü ile yapmaya kalkaranız en fazla 15 dakika dayanır. Bahsettiğiniz ipodun hoparlörü bilmiyorum ama taş çatlasa 3-5W civarıdır.

Müslim yavuz

kadeş ses kalitesi birazda güç le orantılı. yani ipod unun dahili beslemesi ile ancak mevcut sesi alırsın fazlasını değil.
doğal olarak yanında akü taşımalısın yada 220 ile çalışdırmalısın.

dualwarior

3-5 watlık ya da 10 watlık bir hoparlörü nerden bulabilirim ya da yapabilir miyim?

Uykusuz

Hoparlör yapmak biraz çılgınlık olur. Elektronik malzeme satanların bazılarında ve ses sistemleri ile uğraşan yerlerden bulabilirsiniz.

dualwarior

HImm çok sağolun bu 80 watlık höparlör bi işe yaramıcak galiba
En iyisi mobil hapörlör alıyım ? DOğru mu? Birde  Bilgisayarımın kulaklık girişi çalışmıyor nedendir sizce ?

Müslim yavuz

ilk önce sorunun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğunu çözmelisiniz.

ercan

i-pod ve mp3 çalarından müzik seti olarak faydalanmak isteyenler bilgisayar hoparlörü kullansın.sadece hoparlörün jakı i-pod un kulaklık jakının yerine takılacak.hoparlörün fişide prize takılacak.yok illa ben aküyle çalıştıracağım diyorsanız hopalörlerin üzerinde volüm ayarı olanı açın besleme devresinin köprü diyotların dc çıkış tarafına + ve - yi dikkate alarak iki tane kablo lehimleyin bu kablolarada akü bağlanacak.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious