Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Para hakkında bilgisi olan.

Başlatan durmaz, 20 Mart 2017, 13:32:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

grasviti

Ustam aracida baskasida kazansa kimse malzemeyi bire bir gormeden test etmeden fiyat bicmez bicenler senelerdir devmli ya saticsidir yada cik iyi tanidigir diger sekilde hemn su fiyat  diyenlerin cogu dolandiricidir..

GraSviTi

Linkback: Ynt: Para hakkında bilgisi olan.

ekol71

Alıntı yapılan: grasviti - 23 Mart 2017, 17:32:27
Ustam aracida baskasida kazansa kimse malzemeyi bire bir gormeden test etmeden fiyat bicmez bicenler senelerdir devmli ya saticsidir yada cik iyi tanidigir diger sekilde hemn su fiyat  diyenlerin cogu dolandiricidir..

GraSviTi

Kardes adam eger internette dolasiyosa bu tür sitelerle ilgileniyosa arastirmistir zaten dolandirilmaz sen merak etme dolandirilanlar koyde dagda bayirda gezerken ayagina heykel takilip demirciye satan adamlar hem para bende degil diyo satacam falan demiyoki :)

grasviti

Sitede yazan fiyatlarla turkiyede verilen fiyat cok farkli .neyse ekol ustam senin dedigin olsun burasi acik acik konusulcak yer degil bilesin :) ayrica bu devir koy dag da bayirda bu devrin insani icin farketmiyo ben neleri gordum neyse ustam siz iyisini bilirsiniz

GraSviTi

ekol71

Alıntı yapılan: grasviti - 23 Mart 2017, 19:19:09
Sitede yazan fiyatlarla turkiyede verilen fiyat cok farkli .neyse ekol ustam senin dedigin olsun burasi acik acik konusulcak yer degil bilesin :) ayrica bu devir koy dag da bayirda bu devrin insani icin farketmiyo ben neleri gordum neyse ustam siz iyisini bilirsiniz

GraSviTi

Bu islerde tecrube kazanmak bazen pahaliya patliyo kardes :)

grasviti

Biz cok  tercube kazandigimizdan uyardik arkadasi zaten :)

GraSviTi

ekol71

Alıntı yapılan: grasviti - 23 Mart 2017, 20:54:40
Biz cok  tercube kazandigimizdan uyardik arkadasi zaten :)

GraSviTi
Benimde basimdan gectigi icin biliyorum :) ama o zamanlar hersey bu kadar detayli arastirmak internetten bulmak falan cok zordu interneti bulmak dahada zordu :)

ceryan3200

Ustalar ikinizde haklısınız aslındada bu konuyu öncede tartıştık biliyonuz muzeden muzeye fiyat farkediyodu ondan aanlaşamadınız yoksa aynı seyden bahsediyorsunuz  O0 ^-^
ceryan3200

VENOM

Ben hiç birinin gerçek değeri üzerinden ödüllendirme yaptığına inanmıyorum.
bi emmi tarlasını sürerken yarım küp altın bulmuş. İşini gücünü bırakıp karakola teslim etmeye gitmiş. Altınların diğer yarısı nerde diye sabaha kadar dövmüşler
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

ekol71

Alıntı yapılan: coykd - 24 Mart 2017, 07:09:50
Ben hiç birinin gerçek değeri üzerinden ödüllendirme yaptığına inanmıyorum.
bi emmi tarlasını sürerken yarım küp altın bulmuş. İşini gücünü bırakıp karakola teslim etmeye gitmiş. Altınların diğer yarısı nerde diye sabaha kadar dövmüşler

ceryan3200

Slm arkadaşlar selam forum cumanız mübarek olsun
ceryan3200

VENOM

Sizin müze iyiymiş. Bana ikram etmediler.

ekol71

VENOM

Olması gerekenin o olduğunu düşünerek bende öyle yaptım. Ama aynı düşünceyi ordan göremedim.

durmaz

Bulmak bir dert, elden çıkarmak ayrı bir dert.

VENOM

Bulmak zor evet.. Asıl dert sağa-sola duyurmak..

ekol71

grasviti

VENOM

İndüksiyon bobini denemeleri ile boşuna mı uğraşıyorum ben

ceryan3200

Nasıl yani usta arkadaşlar bobin içine giremiyolamı  O0  yoksam ateş silahımı yapan
ceryan3200

VENOM

Arkadaşlarla sıkıntım yok benim.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious