Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

tesero bandido II u max

Başlatan asenkron, 09 Şubat 2008, 22:28:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dedektor33

Evet çalıştırmıştım
Bulunamayan parçaları yurtdışından getirtmiştim. Besleme kısmına 2 X 6 volt bataryayı simetri bağlamıştım ve 1 ytl için 18-20 cm arası ayrım vardı. Derinlik fazla artmamıştı ama ayrımı çok güzeldi. Galiba seslede ayrım vardı. iyi metal-kötü metal sesi farklıydı. Elimde 2 kart var . kartın biri kırılmış ama sorun değil yeniden çalıştırabilirim.

Linkback: Ynt: tesero bandido II u max

pro-TR

Alıntı yapılan: dedektor33 - 08 Mart 2011, 21:35:56
Evet çalıştırmıştım
Bulunamayan parçaları yurtdışından getirtmiştim. Besleme kısmına 2 X 6 volt bataryayı simetri bağlamıştım ve 1 ytl için 18-20 cm arası ayrım vardı. Derinlik fazla artmamıştı ama ayrımı çok güzeldi. Galiba seslede ayrım vardı. iyi metal-kötü metal sesi farklıydı. Elimde 2 kart var . kartın biri kırılmış ama sorun değil yeniden çalıştırabilirim.

s.a. taylan abi uzun aradan sonra hoşgeldin, umarım çırağını unutmamışsındır. ben ustamı unutmadımda  :D
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

dedektor33

vaa a.s. ne çırağı en son hatırladığım usta yapmıştım seni. maaşallah sende döktürmüşsün teknolojide helalin var, biraz daha çalış ordinaryus prof. ilan edeceğim seni.

pro-TR

Alıntı yapılan: dedektor33 - 11 Mart 2011, 21:28:15
vaa a.s. ne çırağı en son hatırladığım usta yapmıştım seni. maaşallah sende döktürmüşsün teknolojide helalin var, biraz daha çalış ordinaryus prof. ilan edeceğim seni.

estf. ustam ya, en son kalfa olmuştum sayende, ustalığa haddimiz olmaz, nasılsınız ustam ne var ne yok...

pro-TR

s.a.
ustam bakır yolları kalay kaplama işini nasıl yaptınız? basit bir teknikmidir?

gs78

çok uğraştırıcı bi devre bence hiç uğraşmaya deymez zaten malzeme sıkıntısıda varmış tarsos yaptım bundan çok daha basit ve kullanışlı 1tl 30 cm ayrımda süper..

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious