Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

deepscan veya süperscner

Başlatan güven akgül, 14 Şubat 2017, 05:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kara1453

Alıntı yapılan: Victory41 - 21 Mart 2017, 11:50:36
Alıntı yapılan: kara1453 - 21 Mart 2017, 10:58:15
Alıntı yapılan: Victory41 - 21 Mart 2017, 10:04:02
Sarı yerleri işaretledim. Bunlar belirsiz. Entegre nin vede bobin  sembolü çizilmiş olan kompanentler Jumper mi   ? Bobin mi ne olduğu belli değil. Alıcı bobini diye adı geçen ve hiç açıklaması olmayan malzemeyi neye göre yapmamızı öneriyorsun. Ayrıca Uslübünü beğenmedim.
usta sarı yerler siğorta direnç bunu anlamadıysan  hiç  yorma kendini
Sen bu devreyi yaptın mı ? Mesela nasıl çalıştığını anlatabilirmisin ?

yok yapmadım  usta ama siğorta direnç  ve  oradaki diyotu anladım işaretlediğin  yerleri  kusura  bakma 
Linkback: Ynt: deepscan veya süperscner

alemdar

Süper Scan çalışır vaxiyet

finder

Alemdar usta bu video güzel oldu gerçekten.Cihazın çalışır vaziyette sesini duymuş olduk. :) Birde benim yaptığım cihazdaki ses problemini halletsetse en azından sesini duysak...

toprakaltı

Alıntı yapılan: alemdar - 21 Mart 2017, 14:43:47
Süper Scan çalışır vaxiyet

bu videodaki  başlık  mono
siz  demişinizki tx rx  var
açıklama  yaparmısın  alamder  usta

dostmetheus

güzel bir şeye benziyor. Ancak Pdf formatında pcb paylaşmış olsanız güzel olur. Herkes devre çizimi konusunda yeterince bilgi sahibi olmayabilir.

onur600

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

dostmetheus

Dedektör testlerinde 1 TL testi neredeyse standart bir uygulama oldu. Böyle bir video imkanı varsa hava testleri konusunda biraz fikir sahibi olabiliriz.

alemdar

adam daha cihazı yapmadan bir direnç bile takmadan internete ilan vermiş seri üretim yapılır diye. :D :D :D :D :D :D ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ 8) 8) 8) 8) 8) 8)

dostmetheus

Hızlı olan ustalarımız var.

dostmetheus

Cihazı test etmeden seti üretim mantıklı değil

Karadağ

Alıntı yapılan: alemdar - 22 Mart 2017, 08:45:18
adam daha cihazı yapmadan bir direnç bile takmadan internete ilan vermiş seri üretim yapılır diye. :D :D :D :D :D :D ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Sonra da benim arkamdan dedikodu yapanlar oluyor plus modeli kit satışını durdurdum diye...
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

gs78

1tl dedektörün kaderi 1 tl ye okadar çok alıştırdiki dedektörlerin ruhu fakirleşti arazide değerlide birşey olsada 1 tl arıyor yine:))

alemdar

Benden size tavsiye delta pulse ye devam edin, bu işler yeni başlangıçlar çok zaman alır.yapim edim kart çizim bastırim, nerede hata var acaba kolpa bir çizim mi. yormayın kendinizi.hazır 1 tl yi çeken cihaz var zaten. ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^

erik1

Neyaparsan yap hep eleştiri iyi bisey yapsan eleştiri kötü bişey yapsan eleştiri insanlar ne istediklerini bilseler eleştirmeden vaz geçeceklerde ne istediklerini bilmiyorlar
Deneysiz icad olmaz Fakirlik adamı mucit yapar

erik1

Bide takmışlar kafayı bir tl sanki yeraltından bir tl fışkırıyor ben bundan sonra 25kuruşla test yapacam birazda 25kuruş meşur olsun

onur600

1tl ve yağ tenekesi yasaklansın.
Kampanya başlatalım.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

erik1

İyi fikir onur usta ben kampanyaya destek veririm

VENOM

Ustam 10kiloluk külçe altınımız varda biz mi denemedik...
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

onur600

Yıllardır sizi yağ tenekelerine mahkum edenler utansın.
Külçeyle video çekmek senin görevin değil.Cihaz satanin...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

gs78

hele karadağ ustanın takım kutusu traş kutusumu ne hep onla deniyor bu testlerinde olmazsa olmazı herhalde o kutu:))

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious