Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

JAPON DEDEKTÖRÜ

Başlatan diamondbrillant, 03 Şubat 2017, 22:48:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

diamondbrillant

Tek parada havada 80 cm çektiği söyleniyor.  Pcb çıkaran arkadaslar olursa bende yapıp deneyeceğim.
Linkback: JAPON DEDEKTÖRÜ

Karadağ

Dokümanlar için teşekkür ederiz.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Mehmed Kurusiuleyman

Alıntı yapılan: diamondbrillant - 03 Şubat 2017, 22:48:10
Tek parada havada 80 cm çektiği söyleniyor.  Pcb çıkaran arkadaslar olursa bende yapıp deneyeceğim.
Bu bildiğimiz Magnum değilmidir , yoksa ben mi yalnış görüyorum ?

Mehmed Kurusiuleyman

Bakıyorum , ve kulaklarıma inanmıyorum !...

Mehmed Kurusiuleyman

Alıntı yapılan: Mehmed Kurusiuleyman - 04 Şubat 2017, 23:00:40
Bakıyorum , ve kulaklarıma inanmıyorum !... Japon detektörü , ama başka sefer !...

Mehmed Kurusiuleyman

Japonlar nerede , biz neredeyiz ?...

Mehmed Kurusiuleyman

Alıntı yapılan: Mehmed Kurusiuleyman - 04 Şubat 2017, 23:36:49
Japonlar nerede , biz neredeyiz ?... Er bu örnek ise , ben sızlere birkaç örnekler verebilirim!...

kara1453

80 cm mesafe  beklenmez bence  ay  başlık  magnumdu  galiba  yılar  öncelerden  vardı bu  pcbside  vardır  bu sitede eski konularda

Mehmed Kurusiuleyman

Nereden çıkardın şunu ?... İstersen vereyim tüm versiyonlarını !...

Mehmed Kurusiuleyman

İnsan , deli de olsaydı , insanlıktan çıkmaması gerekiyordu ... Çünkü öylesi gerekiyordu !

diamondbrillant

Bir  baska devre  BFO sistemde tek para için 80-90 cm demekte ingilizce bilenler herhalde tercüme eder.

Mehmed Kurusiuleyman

80 - 90 sm falan yok , ama arazıde hassas çalışan ve ayrımı da çok iyi oldugunu söyleyebilirim.şurada bir versıonun psb-si var.

Mehmed Kurusiuleyman

gurdal

Alıntı yapılan: Mehmed Kurusiuleyman - 05 Şubat 2017, 14:10:01
Bu d başka versıonu.

bunun orjinali var bende ama biraz dağınık isteyen olursa 3 tane 9 volt pil ile çalışır başlığı yok birde scalasını sökmüştüm
Amatör

Mehmed Kurusiuleyman

Alıntı yapılan: gurdal - 05 Şubat 2017, 16:50:43
Alıntı yapılan: Mehmed Kurusiuleyman - 05 Şubat 2017, 14:10:01
Bu d başka versıonu.

bunun orjinali var bende ama biraz dağınık isteyen olursa 3 tane 9 volt pil ile çalışır başlığı yok birde scalasını sökmüştüm
Benım üretigim Magnum işte budur!

ertos

bu şema magnuma pek uymuyor

dostmetheus

Bu Magnumun pcb devre şeması var mıdır

dostmetheus

paylaşırsanız iyi olur bilgi sahibi oluruz

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious