Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Birazda multisensor kullanalım

Başlatan tivos, 30 Ocak 2017, 11:08:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tivos

Merhaba arkadaslar uzun zamandır basini yiyeyiye sonunda karadag ustaya multi sensor yaptirabildim. Cihaz bana kit olarak geldi. Her cihazimda olduğu gibi ben kendime göre kutuladım. Cihaz kullanim olarak guzel ve kolay bir cihaz. Kullanim şekli radara benziyor. Tabiki radar degil. Eksikleri ilan bir cihaz. Zaman içinde cok guzel ilacagina eminim. Sinucta gradyometrede ilk çıktığında cok eksigi vardı. Dedektor kullanicilarina zevk verecek bir cihaz bence. Gradyo kullanicilari icin eksigi cik olacaktir. Cekim goruntulerini ve performansini zaman buldukca burada paylasmaya calisicam. Ilk girdugum islak zaminden gradyometreye gore daha fazla etkilendigi...
Linkback: Birazda multisensor kullanalım

BERK

Sondanın örneklemelerin işlendiği üniteyle iç içe olması bana pekte mantıklı gelmiyor.Bunun en ama en basit nedenlerinden bir tanesi ergonomik kullanımın olmaması.

Karadağ

Tivos sen benim başımın etini yemiş olsan ben de aşağı kalmadım :) Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Zamanla beraberce çok daha güzel hale getiririz.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Ankebut

Hayırlı olsun Tivos Ustam güzel fotolar bekliyoruz artık.... ;D ;D ;D 

tivos

Berk Usta bilginize saygım var. Ergonomi olarak pek problemi yok. Uzun süre kullandım . Her.gi bir problem yaşamadım. Teknik olarak gördüğünüz yada tecrübe ile sabitlediğiniz bir problem varsa , paylaşırsanız sevinirim.

Karadağ ustam bu makine geliştirmeye çok müsait. Sonuçta güzel bir şeyler olacağına eminim. Ama çalışmak gerektiği kesin onu söyleyebilirim. Bu demek oluyor ki başınızın etini yemeye devam :)

Ankebut usta teşekkür ederim. Elimden geleni yapıcam. 

Karadağ

Aslında video bekliyoruz demek lazım çünkü bu alet video çekiyor :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

cepni84

tivos usta bir kaç çekim yapıp paylaşsana  ;)

tivos

cepni usta buralarda hava çok soğuk ve toprak çok ıslak. Deneme çekimleri yaptım fakat soğuktan tablet dondu :)  Havalar düzelsin ilk fırsatta birseyler eklemeye çalışıcam.

onur600

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

tivos

poliksi

hayırlı olsun tivos usta güzel bir video temizler olayı :)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious