Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Ücretsiz Çeşitli Parçalar

Başlatan Karadağ, 07 Ocak 2017, 19:55:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Arkadaşlar resimde görülen kutuda birkaç adet 15 lik başlık, birkaç adet 45 lik başlık, bir adet 32 lik başlık ve bir adet dp2 kit bulunmaktadır. Bu ürünlerden istediğiniz birşey varsa aşağıdaki videoları her.gi bir sitede, facebook da, instagramda yada benzeri sosyal ortamlarda paylaşıp linkini eklemeniz ve istediğiniz ürünü yazmanız yeterli olacaktır. 10/01/2017 de çekiliş ile ürünler talihlilere gönderilecektir. Ürünler üretemide defolu olduğu için ayrılmış, tamire gelip tamir edilmeden sahibi yeni ürün almış yada 2. el cihazdan kalmış ürünlerdir. Bobinlerin çalıştığını biliyorum ama ara kablo yada konnektör eksiği olabilir. Kitin çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Artık kimin nasibine ne denk gelirse.

Saygılar
Linkback: Ücretsiz Çeşitli Parçalar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

symyc

abdullah666

Karadağ

Alıntı yapılan: symyc - 08 Ocak 2017, 01:56:59
www.facebook.com/dialog/share?app_id=87741124305&href=https%3A//www.youtube.com/attribution_link%3Fa%3Dcp-5w2s4pZc%26u%3D%252Fwatch%253Fv%253D1tfx9MuWsm8%2526feature%253Dplayer_embedded&display=popup&redirect_uri=https://www.youtube.com/facebook_redirec                           ..KONİK BAŞLIK İSTEREM.                         

Konik başlık dediğiniz hangisi? Resimden belirtebilir misiniz.

Saygılar

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

symyc

Alıntı yapılan: Karadağ - 08 Ocak 2017, 11:04:09
Alıntı yapılan: symyc - 08 Ocak 2017, 01:56:59
www.facebook.com/dialog/share?app_id=87741124305&href=https%3A//www.youtube.com/attribution_link%3Fa%3Dcp-5w2s4pZc%26u%3D%252Fwatch%253Fv%253D1tfx9MuWsm8%2526feature%253Dplayer_embedded&display=popup&redirect_uri=https://www.youtube.com/facebook_redirec                           ..KONİK BAŞLIK İSTEREM.                         

Konik başlık dediğiniz hangisi? Resimden belirtebilir misiniz.

Saygılar

...resimde ortada krem rengi olan ...(veya siyah olan da.. ikisi birdende :) talip yok ise olabilir) SAYGILAR USTAM

Kürşat

Dpi 2kit alAbilirmiyim  mumkunse
Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

Kürşat

Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

bkr

*Bir kimse için söylenen kusûr,onda varsa, bu söz gıybet olur. Yoksa iftirâ olur. Hadîs'i şerîf
*Bir zaman gelir ki, insanlar kazancının helâldan mı, haramdan mı olduğunu düşünmez. Hadîs-i şerîf
*Müslüman kardeşinle mücâdele, münâkaşa ve alay etme! Yerine getiremeyeceğin şeyi ona vadetme! Hadîs'i şerîf
*İhlâs, dünya faydalarını düşünmeyip ibâdetlerini yalnız Allahü teâlânın rızası için yapmaktır. İmâm-ı Rabbani "Rahmetullahi aleyh"
*Saçının ağarmasından ibret almayana, nasihat kâr etmez Abdülaziz bin Ebû Revvâd "Rahmetullahi aleyh"

grasviti

S.a Karadağ ustam ben kutuya talibim :)

Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karadağ

Alıntı yapılan: grasviti - 08 Ocak 2017, 22:31:09

O zaman senin yukarıdaki videoları herkezden çok paylaşman lazım :)

impossibleman

üstadım 45 lik başlık lazım banada. saygılarımla.

smootH

smootH

grasviti

Alıntı yapılan: Karadağ - 08 Ocak 2017, 23:11:34
Alıntı yapılan: grasviti - 08 Ocak 2017, 22:31:09

O zaman senin yukarıdaki videoları herkezden çok paylaşman lazım :)
Ustam paylasiyorum zaten :)

cepni84

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious