Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

donanım haberin kapatılması

Başlatan blackjack, 28 Temmuz 2007, 01:50:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackjack

Herkeze selamlar. Donanım haberin kapatılmasında emeği geçen düşmanlara buradan teşekkür ediyorum. böylece bize daha mükemmel bir forum kazandırmış oldular. oradaki yeraltıcı her tarafı it resimleriyle bir güzel donatmış. öbürüde belki aynı kişiler ya ufki sallama diye bir sistemden bahsetmiş. yani arkadaşlar adamlar orayı bir güzel kirletmişler. bu işlerin arkasında olsa olsa, dedektör firmaları vardır. topu topu yüzliralık malzeme ve işçilikle mal ettikleri cihazları 2000 ila 3000 YTL ye satıyorlar. Tabiiki çıkarları gereği böyle sitelerin düşmanı geçmişte olduğu gibi gelecektede olacaktır. burada siteyi oluşturan arkadaşları tebrik ediyorum. çok güzel olmuş. ;)
Linkback: donanım haberin kapatılması

Karadağ

inşallah sizleride yardımıyla sitemiz istikrarlı ve sizlerin görüşleri yönünde ilerleyecek
vurgulamak istediğim birşey var sitemiz evet bizim sitemiz çünkü biz bu siteyi tüm kullanıcılara ait olan, herkesin yönetiminde söz sahibi olduğu ve benimsediği bir sita oluşturmak amaçlı kurduk ve bu bağlamda bu başlıkta birkez daha vurguluyorum bizim sitemiz tüm kullanıcılara ait olan bir site ve biz nekadar ilerletirsek okadar ilerler.

e-mail:teknolojiekibi@gmail.com
msn:h_demiroglu@hotmail.com
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

blackjack

evet arkadaşlar. bu site ortak bir buluşma ve bilgi alışverişin yapıldığı önemli bir platform. fakat yinede çok dikkatli olmak gerekli içimize sızacak dedektör firmalarının böceklerine karşı uyanık olmalıyız. aksi halde kimsede bir heyecan bırakmaz bu adamlar. YAŞASIN YENİ FORUMUMUZ. ::)

yeraltıcı

Evet arkadaşlar çatlasın düşmanlar. burada artık ortak bir sitemiz var. Hepinizi çok seviyorum arkadaşlar. burası öbür taraftan güzel olmuş tebrik ederim emeği geçen arkadaşlara ;)

dedektörcü

bence kapatılması iyi olmuş. burada daha mükemmelini kurmuşlar. tebrikler  :-\

Müslim yavuz

evet arkadaşlar bu mesajları okuyupta bişi yazmamak mümkün değil. hepinize hobi hayatınızda başarılar dilerim.

blackjack

arkadaşlar kusura bakmayın ama bir gerçek var, onuda burada yazmak istiyorum. biz define ve hazineden daha değerli bir şey buluyoruz burada ''dostluk ve dayanışma'' o yüzden bu siteyi kuran arkadaşlara bir daha teşekkür ediyorum. ::)

altınavcısı

evet defineden daha değerli olan dostluk hattını kurmuşlar. emeği geçenlere teşekkürler. ::)

dedektörcu

yeraltıcı

cihan19

ENDUSTRİYEL ELEKTRONİK FETHİYE

blackegon

Emeği geçen herkesten Allah razı olsun...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious