Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

EMFAD UG12

Başlatan YAK, 31 Ocak 2008, 23:08:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PROF37

ARKADAŞLAR BEN BU VERİCİYİ TAM 2 SENE ÖNCE YAPTIM YANİ EMFAD PRO YU BİLİRSENİZ DAHA PİYASAYA ÇIKMAMIŞTI. YAPACAĞINIZ VERİCİYİ EMFADLA UYUM SAĞLATIRSANIZ SONUÇ ALINIYOR TÜM İŞ FREKANSTA .YENİ EMFAD PRO DA DA BENİM SİSTEMİ KULLANMIŞLAR. BİLGİLERİNİZE
Linkback: Ynt: EMFAD UG12

krk

Alıntı yapılan: PROF37 - 29 Ocak 2010, 13:09:01
ARKADAŞLAR BEN BU VERİCİYİ TAM 2 SENE ÖNCE YAPTIM YANİ EMFAD PRO YU BİLİRSENİZ DAHA PİYASAYA ÇIKMAMIŞTI. YAPACAĞINIZ VERİCİYİ EMFADLA UYUM SAĞLATIRSANIZ SONUÇ ALINIYOR TÜM İŞ FREKANSTA .YENİ EMFAD PRO DA DA BENİM SİSTEMİ KULLANMIŞLAR. BİLGİLERİNİZE
nasıl bişey yaptın tanımlarmısın?

YAK

Emfad ug12 uzun dalga verici alan şiddetini ölçerek değerlendirme yapmaktadır.Bu alan şiddeti doğal olarak vericiden uzaklaştıkça uzaklığın karesi ile ters orantılı olarak zayıflamaktadır.Ayrıca yer altında bulunan bir metalin bu alanda bozucu bir etki yapması için boyutunun da büyük olması gerekmektedir.Sonuç olarak şöyle özetleyebiliriz; sinyaline göre arama yapılan vericiden uzaklık 20 ila 50km olmalıdır.ayrıca vericiden uzaklaştıkça küçük metalleri bulma şansı azalır.130khz deki verici sinyalerini alarak çalışan cihaz için bence uygun çözüm,portatif bir LW cihazını  kullanıcının yanında taşımasıdır.Ülkemizde uzun dalga yayınlarına bazı yerlerde son verilmesi nedeniyle bu gereklidir.Ayrıca bizdeki LW yayınlar emfadın dışındadır.

farabi857

prof 37 bu verıcı tam olarak nasıl yaptın tanımlarmısın arkadasım teşk.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious