Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Ücretsiz 3s Plus kit

Başlatan Karadağ, 26 Aralık 2016, 19:04:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smootH

grasviti

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar,

Biraz rahatsız olmam nedeni ile dünden beri yatıyorum. Daha şimdi az doğrulabildim. Talihlimiz smootH. Kendisine hayırlı olsun diyoruz.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

onur600

smootH, hayırlı olsun.
Karadağ üstat sanada geçmiş olsun.Fazla yorma kendini.Arazi işi adamı pert eder.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

grasviti

S.a arkadaşlar kimse yanliş anlamasin bir siteye üye olunup ayni siteye on paylaşim yapiyoruz madem hem karadağ ustanin bize bir hediyesi olacak biz de bir siteye bir paylaşim yapalim zaten bir paylaşim bir sitedeki bütün farkli forum üyeleri ana sayfada goruyor birden cok paylaşmamiza gerek kalmiyor. Saygilar

grasviti

grasviti

Hayirli olsun smooth kardesim :)

grasviti

mekansiz_adam

smootH

Ustam çok geçmiş olsun Teşekkür ederim ederim herşey için hiç bu kadar sevinmemiştim. Allah diyorum :D

smootH

Arkadaşlarım teşekkür ediyorum. Darısı bir sonraki çekilişlerde sizlere olsun.

Karadağ

Arkadaşlar ilginin çok olması nedeni ile bir kit için daha bu işlemi yapsak diyorum. Ne dersiniz?
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

grasviti

:)) aynen ustam talihli cok yapalim

grasviti

Linkback: Ynt: Ücretsiz 3s Plus kit

smootH

Bencede ustam ilgilenen arkadaş baya oldu hem onlara bir şans daha tanımış olursun. Hem ekibimiz hem sizin çalışmalarınızı herkezin görmesi bilmesi gerekli diye düşünüyorum.

mekansiz_adam

Ankebut

smooth arkadaşım hayırlı uğurlu olsan, Karadağ ustama da büyük geçmiş olsun Allah şifa versin tüm hastalarımıza..

smootH

Ankebut ustam teşekkür ederim.

Teknoloji13

Kazanan arkadaşımıza hayırlı olsun.
Doğru yazdım diye kızma!

suayip

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious