Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Ücretsiz kol ve başlık

Başlatan Karadağ, 09 Aralık 2016, 13:58:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

poliksi

bende talibin  artık ya nasip diyeceğiz  ^-^ 8)
Linkback: Ynt: Ücretsiz kol ve başlık

turkuyaxxx

as

hüseyin usta bende almak isterim

Wolf01

Başlık için bende katılmak isterim

omerserif07

NE MUTLU TÜRK"ÜM DİYENE

tutkusezgin

Ustam bende takibim sahilde küçük başlık daha çok işimize yarar

Karadağ

Arkadaşlar çekilişin sonucu aynuzzaman01 nickli arkadaşımıza ürünü kargolayacağım.

Kendisinden adres bilgilerini bekliyorum.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

grasviti

Ustam arkds kolu istemis sadece :)

grasviti

Karadağ

Alıntı yapılan: grasviti - 13 Aralık 2016, 17:29:32
Ustam arkds kolu istemis sadece :)

grasviti

Dikkat etmemişim ona. O zaman kolu arkadaşa yollayalım bobin için bir çekiliş daha yapalım.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

grasviti

Yap ustam bizide unutma

grasviti

Karadağ

Arkadaşlar bobin de as nickli arkadaşa nasip oldu. Bu arkadaş ta kargo bilgilerini gönderirse sevinirim.

Öte yandan nasipli olan arkadaşların bu ürünleri her.gi bir şekilde satılığa koymamalarını rica ediyorum.

Oyunburada

vay be arada sırada foruma girenlere verdiniz bravo ilk konuyu görüpte biz yazdık istedik neyse üyeliğimi banlarsanız sevinirim.

Karadağ

Alıntı yapılan: Oyunburada - 13 Aralık 2016, 17:54:03
vay be arada sırada foruma girenlere verdiniz bravo ilk konuyu görüpte biz yazdık istedik neyse üyeliğimi banlarsanız sevinirim.

Çekiliş yaptık bilmem gördünüz mü? Ben şahıs seçmedim. Bu ne biçim bir tutumdur. İstemiyorsanız girmeyin kimse kimseyi zorla biryere dahil etmiyor.

akdeniz38

mehdi06

bi başlık verilmedi size diye çekiliş çıkmadı diye banlanmak mı istiyorsun  bu nasıl birşeydir buraya çıkar için giren zaten gelmesin bence

as

teşekkürler hüseyin usta kargo bilgilerini gönderdim

jickata

Kazananlara hayIrlI ve ugurlu olsun.Siteye girmek istemeyenleri girsin diye kimse zorlamaz.

SaygIlar.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

daywalker

aynuzzaman01

çok teşekkürler ustam adres bilgilerimi özelden yazdım
Allah var, gam yok.

Ankebut

Değerli arkadaşım , ihtiyacın olabilir ancak burada yapılan bir adaletsizlikten söz etmen doğru olmaz. Karadağ usta dileseydi hiç açmazdı konuyu sessizce birine postalardı gönderirdi, bunu da yapsaydı o zaman foruma sürekli girenler alırdı başka da kimseye bir şey kalmazdı, tivos usta ne yapsın şimdi ? hem sürekli giriyor foruma hem ilk isteyen kişi ve kendisine verilmedi ama biliyor ki karadağ usta adildir. Çekiliş yapması demokratik bir davranıştır. Lütfen üzüntüyle yapmış olduğun hatandan dönmeni istiyorum.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious