Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Arkadaşlar

Başlatan grasviti, 01 Aralık 2016, 21:40:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

grasviti

Burda bir dünya ustalarimi mevcut herkz bir yer çekip yolluyor bana kalsa aynı şehirden olan arkadaşlar bir biriyle yardımlaşma daha güzel şeyler cikar meydana mesala Ankara varmı toplanıp hep beraber gezelim görelim herkzin bildiği yerler var alet vb şeyleri var buluşma noktası ayarlamak daha iyi olmazmi

grasviti

Linkback: Arkadaşlar

mehdi06

usta ben ankaradayım yer önemli değil oturup tanışırız muhabbet olur aslında güzel düşünce benim de ne zamandır aklımda ama ben şöyle düşündüm sitede bi bölüm olsun herkez kendi yerlerini resimlesin şüpelenilen yerlere hepimizde makinalar var tespitlerimizi yapalım en güzel olan yeri izin çıkartıp açalım hem Teknoloji ekibinin reklamı olmuş olur hem dostluklar daha sıkı olur bu sitedeki her insanla her yola giderim ben şahsen
Saygılar

grasviti

Aynen kardeş aynı dusuncedeyiz birlik tem kuvvet doğan burda herkez herşeyi bilmiyor herkeİn aldığı bir kısım var kendi adıma konuşuyorum magralrdan anlamam girişlerden felan veya yapılarından o yüzden tikanikliyor oluyor el ele verilirse herkz sevinir benim anlamadığım noktaları birden çok kişi anlar onların anlamadığını ben anlarım bu yüzden yanılma payı zor olur hep beraber hem gezmis hem bir tanış hem bir sohbet olur

grasviti

türkelli

Mehdi ustam çok güzel fikir aslında kendine özgü bi bölüm fikri metodda aynen güzel fikir katılmamak mümkün değil

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious