Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

MİNİMAX-PP .......el dedektörü yapmak isteyenleree

Başlatan sel3370, 06 Kasım 2016, 19:44:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aynuzzaman01

Murat ustam verdiğim pcb ve şimdi eklediğim yerleşime göre yaparsan güzel çalışan bi devre . Buzzer 5 volt dc verince ses veren Buzzer olacak (+) ve (-) ayaklarına dikkat etmelisin
Linkback: Ynt: MİNİMAX-PP .......el dedektörü yapmak isteyenleree
Allah var, gam yok.

aynuzzaman01

Allah var, gam yok.

bkr

*Bir kimse için söylenen kusûr,onda varsa, bu söz gıybet olur. Yoksa iftirâ olur. Hadîs'i şerîf
*Bir zaman gelir ki, insanlar kazancının helâldan mı, haramdan mı olduğunu düşünmez. Hadîs-i şerîf
*Müslüman kardeşinle mücâdele, münâkaşa ve alay etme! Yerine getiremeyeceğin şeyi ona vadetme! Hadîs'i şerîf
*İhlâs, dünya faydalarını düşünmeyip ibâdetlerini yalnız Allahü teâlânın rızası için yapmaktır. İmâm-ı Rabbani "Rahmetullahi aleyh"
*Saçının ağarmasından ibret almayana, nasihat kâr etmez Abdülaziz bin Ebû Revvâd "Rahmetullahi aleyh"

aynuzzaman01

Allah var, gam yok.

aynuzzaman01

Alıntı yapılan: muratacar - 03 Şubat 2017, 03:09:27
Ellerine sağlık ustam güzel olmuş.
Eyvallah ustam sağolasın .
Tivos ustam senin için iki video ekledim
Allah var, gam yok.

tivos

Elinize sağlık ustam. Çok güzel olmuş. Benimde var bir proje ama zaman problemim var. İnşallah bitecek.

aynuzzaman01

Sağol ustam beğenmenize sevindim. İnşallah projenizi en kısa zamanda bitirirsiniz
Allah var, gam yok.

Karadağ

Elinize sağlık. Güzel olmuş. Pointer tek para işinde her zaman olması gereken bir ekipman.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

aynuzzaman01

Alıntı yapılan: Karadağ - 03 Şubat 2017, 09:59:59
Elinize sağlık. Güzel olmuş. Pointer tek para işinde her zaman olması gereken bir ekipman.
Allah var, gam yok.

aynuzzaman01

Alıntı yapılan: Karadağ - 03 Şubat 2017, 09:59:59
Teşekkürler hüseyin ustam öncelikle sizin ve forumdaki diğer ustalarımızın bilgi ve tecrübelerinden edindikleri sayesinde elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz
Allah var, gam yok.

aynuzzaman01

Arkadaşlar bi düzeltme yapıyorum. en son paylaşın olduğum yerleşim de bc557 ters olmayacak şimdi paylaştığım şekliyle yaparsanız bir sıkıntı olmaz.
Allah var, gam yok.

smootH

Bu devreye 330 uh hazır bobin kullansak olurmu ?

sel3370

olur tabiki neden olmasın 330uh ferrit nüveli bobinde olabilir geliştirmek sizlerin yeteneğine kalmış ...bu cihazı arazide test etme imkanım olmadı ama araziye çıkan arkadaşlar  olumlu sonuç aldıklarını söylediler  zaman bulabilirsem ilerleyen günlerde mini vlf  modelini yapıcam  olumlu sonuç alırsam paylaşırım

feature=youtu.be

cepni84

smootH

Yaptım ama sürekli ötüyor ve algılama yapmıyor neden olabilir.

mustafacosgun

Bu devreyi bende yaptım ama sürekli ötme var. Metali görünce öteceği yerde sesi kesiyor. Yardım edecek birileri vardır inşallah. Bu arada baskı devreyi küçültmek için kendim yaptım. Devrenin aynısı... Görüntü kalitesi düşük ama..!

mustafacosgun

Yukarda video göndermek istedim ama olmadı gibi...Bu devreyi bende yaptım sürekli ötme var. Metali görünce ses azalıyor. Hatam nerede anlayamadım...

aynuzzaman01

Ustam devrenin ve bobinin fotoğrafını ekleyebilir misin
Allah var, gam yok.

sel3370

resimdeki gölge yanıltmasın iki uç var  4cmlik ferrit üzerine 300 den 700 tura kadar çalışır  0.35milim  0.30da olabilir

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious