Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Arex UE.16 ben böyle dedektörü parçalarım

Başlatan sel3370, 04 Kasım 2016, 22:29:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

finder

Çok sene önce Truva modelini almıştım tam bir oyuncaktı.Potlar nereye çevirirsen çevir değişmiyordu.Acemiliğimizin faturasını ağır ödemiştik o zamanlar.Demekki hala daha kaliteden ödün vermemişler, aynı standartta oyuncak sıfını cihazlar üretmeye devem ediyorlar demekki. :)
Linkback: Ynt: Arex UE.16 ben böyle dedektörü parçalarım

elektronik85

5  6 sene evvel bu cihazin aynisi tamire gelmisti toprak ayari tutmuyor diye 3 gun ugrastim iyi kotu hallettim mesafede 1 tl 22 cm daha sonra cihazin sahibi geldi benim cihazim 6 metre cekiyo diye ama adama cekmiyecegini anlatmam yarim gun surdu tamir ucretinide almadan basimdan yolladim gitti . Adam giderken hala daha 6 m cekiyo diyerek gitti ya..
EĞİTİM ŞART AGA..

ekol71

Alıntı yapılan: elektronik85 - 15 Mart 2017, 23:28:59
5  6 sene evvel bu cihazin aynisi tamire gelmisti toprak ayari tutmuyor diye 3 gun ugrastim iyi kotu hallettim mesafede 1 tl 22 cm daha sonra cihazin sahibi geldi benim cihazim 6 metre cekiyo diye ama adama cekmiyecegini anlatmam yarim gun surdu tamir ucretinide almadan basimdan yolladim gitti . Adam giderken hala daha 6 m cekiyo diyerek gitti ya..

aynuzzaman01

Ustam geçmiş olsun vallahi yerinde olmak istemem bence bir gold ghost kit al  En azından tutma kolu bir işe yaramış olur. Paranda çöpe gitmez
Allah var, gam yok.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious