Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Gradyomerte ilk çekim güzel yorumlariniz

Başlatan mertali34, 29 Ekim 2016, 21:42:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tivos

Mertali34 arkadaşım . Sİte de sayfalarca bilgi var. İstediğin bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsin...
Linkback: Ynt: Gradyomerte ilk çekim güzel yorumlariniz

poliksi

bir cihaz hakkında tecrübeli sonuçlara dayalı bir çok bilgi var tivos ustaya katılıyorum 

mertali34

Anladım arkadaşlar herkese teşekkür ederim.sizde haklisiniz.ozaman güzel çekimleri videoları buraya yukleyin bizde bakalım min bi anlamı yok anlaşılan sizden kazma kürek veya CBS kepçe istemedim yorumlar lariniz nedir iş cikarmi diye sordum sadece eyvallah arkadaşlar

cepni84

Alıntı yapılan: mertali34 - 02 Kasım 2016, 17:28:04
Anladım arkadaşlar herkese teşekkür ederim.sizde haklisiniz.ozaman güzel çekimleri videoları buraya yukleyin bizde bakalım min bi anlamı yok anlaşılan sizden kazma kürek veya CBS kepçe istemedim yorumlar lariniz nedir iş cikarmi diye sordum sadece eyvallah arkadaşlar

timilüs dedği yeri tekrar güzelce çek. 5*5 den az olmasın çekim alanın ( parça parça da olsa çek )

mertali34

Tekrar gidicem ama şuan İstanbul dayım

gettobir

tebrik ediyorum arkadaş şöyle bi kontrol ettim her şey ortada bence özellikle ilk çekim sonra küçük tarla ve 4 çarpı 2 eyer buraları açmazsan ahımı alırsın. ;)  haberin olsun. 10 m çekmek her baba yiğidin işi değil bu noktada helal olsun. sinyal aralığını kaç cm ayarladın,manuelmi otomatikmi onuda söyle.  kolay gelsin.

sonucu bekliyorum özelden de ulaşabilirsin ben acayip çalışmalar ve sonuçlar aldım.

gettobir

açılacaklar sırasına bunuda ekle 777 yazan nur topu gibi bi mezarın oldu.

poliksi

tivos

Poliksi usta , voxler de kendini aşmışsın. Tebrikler...

mertali34

Teşekkürler poliksi usta çok aydınlatıcı bir açıklama olmuş emeğine sağlık ustam sağol eksik lerim var farkındayım onuda aşicam inşallah daha yolun başında yım

Karadağ

Alıntı yapılan: poliksi - 03 Kasım 2016, 07:51:32

mertali34 buda benim incelemem kardes

Video için teşekkür ederiz. Eline sağlık.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

poliksi

ne demek usta

mertali yolun başındasın başarılar  sana

mertali34

poliksi

merali34 kardeş bu attığım resim videoda yaklaşık 2 saat sonra gelecek kolay gelsin

mertali34

Poliksi usta teşekkür ederim bana göre büroda birey var ama baya derinde galiba

mertali34

Sağol poliksi usta emeğine sağlık ustam

poliksi

ne demek ustam  her daim yardımcı oluruz.  ;D

mertali34

slm arkadaslar bu yeni bi yer istanbulda  sizce bisey cıkarmı  yorumlarınız.

mertali34

Ben ufak bi çalışma yaptım poliksi ustanın sayesinde demir turu bi algılama düşünüyorum bu gorselllerde

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious