Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

SUNAK? KAYADAKİ GİRİŞ ?

Başlatan canoncu00, 05 Ekim 2016, 11:02:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canoncu00

KAYA ÜZERİNDE BİR SUNAK VE KAYANIN YAN TARAFINDA KAPATILMIŞ GİBİ GÖRÜNEN BİR BÖLÜM VAR SİZCE DOĞALMI ? İŞ ÇIKARMI ?

Ustalarım düşüncelerinizi paylaşırmısınız rica etsem ...

(bölgede bu şekilde birçok yer açılmış)

Linkback: SUNAK? KAYADAKİ GİRİŞ ?

canoncu00

canoncu00

canoncu00

Karadağ

Bence burası sunaktan ziyade kaya kesme işlemi uygulanmış biryere benziyor.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

canoncu00

Alıntı yapılan: Karadağ - 05 Ekim 2016, 11:30:46

Bir işçilik var diyorsunuz Hüseyin Ustam ozaman teşekkür ediyorum

cepni84

bana kalırsa dönem soygunu yemiş kaya mezar varmıştı derim ;D

canoncu00

Alıntı yapılan: canoncu00 - 05 Ekim 2016, 11:41:56
Alıntı yapılan: Karadağ - 05 Ekim 2016, 11:30:46

Bir işçilik var diyorsunuz Hüseyin Ustam ozaman teşekkür ediyorum

Dönem soygunu oldğunu nasıl anlammız gerekiyor ustam açılmamış  biryer

...SİNYALCİ...

Eskiden kayayı oyup içine defineyi koyup kayayı oyarken çıkan malzemeyi kum haline getirip su ile karıştırıp oyugu kapatıyorlarmış.Kayaya dedektör tutun bellimi olur.Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

canoncu00

Alıntı yapılan: ...SİNYALCİ... - 05 Ekim 2016, 15:13:09
Eskiden kayayı oyup içine defineyi koyup kayayı oyarken çıkan malzemeyi kum haline getirip su ile karıştırıp oyugu kapatıyorlarmış.Kayaya dedektör tutun bellimi olur.Saygılar

Üstadım tamda düşündüğümüz böyle birşey, düşünceleri merak ettim çok teşekkürler

...SİNYALCİ...

Alıntı yapılan: canoncu00 - 05 Ekim 2016, 15:43:45
Alıntı yapılan: ...SİNYALCİ... - 05 Ekim 2016, 15:13:09
Ben teşekkür ederim rast gelsin.Saygılar

Üstadım tamda düşündüğümüz böyle birşey, düşünceleri merak ettim çok teşekkürler
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

onur600

Alıntı yapılan: canoncu00 - 05 Ekim 2016, 11:03:59

Bu gorsel oturak tasini andiriyor.
Fotograflari detayli yuklerseniz daha faydali tahmin yapabiliriz...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

aynuzzaman01

Onur ustam koltuk taşımada benzemiyor sanki bakın ben çektiğim bir fotoğrafı paylaşayım
Allah var, gam yok.

onur600

Sizin gorsel oturak degil baya koltukmus
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Ankebut

Bende bir yorumda bulunayım. İki görüntüde koltuk taşı olabilir. aynuzzaman- yarımdaire biçiminde olan oturma yerinin tam karşı tarafında tepe tarzı bir yer olabilir veya çevrede kuyu tarzı bir yer olabilir.
canoncu00 -diğer koltuk taşı olan resimde ise ağırlık olarak taşa oturduğun zaman sol tarafından kalan yere doğru bakılması gerekir, veya arka tarafına gelen yere ama bir şey olmaya bilir de.
Koltuk taşlarının olduğu yerlerde sahte kuyu olabilir, bunlar yeraltı girişleridir. Veya bir tepe vardır mezar olabilir. koltuk taşları genelde büyük malzemeler için yapılır.

aynuzzaman01

Allah var, gam yok.

aynuzzaman01

Alıntı yapılan: Ankebut - 05 Ekim 2016, 20:11:42
Bende bir yorumda bulunayım. İki görüntüde koltuk taşı olabilir. aynuzzaman- yarımdaire biçiminde olan oturma yerinin tam karşı tarafında tepe tarzı bir yer olabilir veya çevrede kuyu tarzı bir yer olabilir.
canoncu00 -diğer koltuk taşı olan resimde ise ağırlık olarak taşa oturduğun zaman sol tarafından kalan yere doğru bakılması gerekir, veya arka tarafına gelen yere ama bir şey olmaya bilir de.
Koltuk taşlarının olduğu yerlerde sahte kuyu olabilir, bunlar yeraltı girişleridir. Veya bir tepe vardır mezar olabilir. koltuk taşları genelde büyük malzemeler için yapılır.
ustam benim görseller anavarza antik Kenti ne bakan yüzde kaleye çıkan taş oyma merdivenlerin hemen yanında bulunuyor dikkatimi çekti bende fotoğrafladım ama çevre de her türlü yapı mevcuttur.
Allah var, gam yok.

aynuzzaman01

Bunlarda[size=78%] merdivenler[/size]

Allah var, gam yok.

Ankebut

Dostum bu merdivenleri ve bulunduğu kayayı daha uzaktan çekebilirmisin yani 10 metre falan uzaktan.

aynuzzaman01

Alıntı yapılan: Ankebut - 06 Ekim 2016, 20:10:38
Dostum bu merdivenleri ve bulunduğu kayayı daha uzaktan çekebilirmisin yani 10 metre falan uzaktan.
Ustam suanda yakınlarında değilim ama gidersem çekerim foto.bu merdiven 226 metre yüksekliğinde bir tepeye aşağıdan yukarı kadar çıkıyor. Zirvede anavarza kalesi var  aşağida ise anavarza antik kenti var Türkiyedeki en eski karelerin biri 4000 yıldan büyüktür.
Allah var, gam yok.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious