Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

MANYETOMETRE 3D ÇEKİM FİKRİNİZ

Başlatan pürmüz, 03 Ağustos 2016, 11:06:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

daywalker0123

Ustam bunu direk surferda gridliyorum.benim cigaz duotech rezistiviti gradyometre
Linkback: Ynt: MANYETOMETRE 3D ÇEKİM FİKRİNİZ

poliksi

ted dosyasında veya voxlerde açabilirsem yorum yapacağim ama açamıyorum kusura bakma usta

poliksi

daywalker0123

Usta genis cekiyorum surulmus tarla gibi cikiyor goruntu.20 cm aralikla 5#5 yapiyorum

poliksi

daywalker0123 arkadaşım datanı inceledim video şeklinde yorumladım 1 saat sonra videoyu  atarım usta

bence allta bir şey var yanlız çalışma yaparsan metraj söylersen sevinirim benim için çok önemli

daywalker0123

poliksi

yardımcı olduysam ne mutlu  açarsan ölçülerini isterim usta

daywalker0123

Tamam ustam.yarin gidicez o yuzden yarim istedim sizden.acarsak insallah olculeri atarim.size

daywalker0123

Ustam derinligide soylersen sevinirim.

poliksi

daywalker0123

Ustam videoyu buraya mi aticaksin acaba.birde ustam buranin gizli mezar olma ihtimali var mi.

tivos

Getcekten guzel çıkmış. Bende metak ettim usta. Insallah birsey çıkar

poliksi

poliksi

daywalkero123 usta buraya atacam biraz gec gelir

daywalker0123

cepni84

O0 her zaman süprizlere açığım . Burdan 3-4 parça kaya çıkarsada şaşırmam

daywalker0123

Usta Senin dedigin dogru yalniz acilmis mezarin uzerindencekim yaptim acik mezarin boyu 1.5 m ben inun altinda bise var mi diye sormustum
Acik olanin.icinde 4 yada 5 tane orta capta kaya var.

gettobir

hocam ellerinize sağlık bu görüntüleri nasıl oluşturduğunuzu videolu bir anlatım yapsanız bizlerede güzel bir ders olur yeni bir program kullanmayı öğrenmiş oluruz.

poliksi

daywalker0123

Ustam eline saglik cok guzel yorumlamissin.insallah calismadan.sonra sana metraji atarim.hayirli geceler.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious