Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Dükkana hırsız girmiş..

Başlatan Karadağ, 19 Temmuz 2016, 09:34:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Ülkedeki kargaşayı kendilerine fırsat bildiler sanırım. Gece dükkana girmişler. Birçok şey çalınmış. Çaldıkları satsan para etmez ama alsan para edecek cinsten fotoğraf makinası, TV, DVR cihazı gibi şeyler. Polisi aradım ama adamlar şu anda hangi biri ile uğraşacaklar. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Kabataslak 7000tl gibi zararımız var. Ne diyelim demekki nasibimizden çıkmış..
Linkback: Dükkana hırsız girmiş..
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

YAK

Geçmiş olsun karadağ.Millet can derdinde bunların derdine bak.

Mustafa-

ustam çok büyük geçmiş olsun...
Allah c.c. belalarını versin...
Fetoşcu darbecilerle beraber bu hırsızlarıda asmak lazım...

VENOM

Ustam çok geçmiş olsun.. Üzüldüm.. Tez zamanda yakalanırlar inşallah..
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

10kaptan10

...SİNYALCİ...

Ustam geçmiş olsun.Allah hırsızlara hainlere fırsat vermesin.Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

onur600

Geçmiş olsun.Allah yoldan çıkmışlarla karşılaştırmasın.
Buna şükür.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

_Hektor_

çalışkan

makintel

Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

wtrk

NoBodY CaN StoP Me.!!!

cepni84

şirinim

Alıntı yapılan: Karadağ - 19 Temmuz 2016, 09:34:23
Ülkedeki kargaşayı kendilerine fırsat bildiler sanırım. Gece dükkana girmişler. Birçok şey çalınmış. Çaldıkları satsan para etmez ama alsan para edecek cinsten fotoğraf makinası, TV, DVR cihazı gibi şeyler. Polisi aradım ama adamlar şu anda hangi biri ile uğraşacaklar. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Kabataslak 7000tl gibi zararımız var. Ne diyelim demekki nasibimizden çıkmış..
geçmiş olsun ustam cana gelmesin

arif

Ankebut

Ustam merak etme inşallah en kısa zamanda yakalanırlar..Gerçi yakalansa da o kadarla kalıyorlar.

Ankebut

Karadağ

Parmak izi için çalışma yapıldı. Polis açık açık bişey bekleme dedi.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Ankebut

Polisde çok açık sözlüymüş,
Bari teselli et biraz,
dükkan içi dışardan belli olacak gibi değil o yüzden daha önceden keşif yapmışlardır. Rastlantısal olarak girilmemiştir. Bakalım bende bir araştırayım. Bana tutulan tutanağı özelden veya whatshap yapabilirsin.

jickata

Geçmiş olsun ustam.Allah belalarInI verir inşallah. >:(
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

Karadağ

Bu gün de şu anda depo olarak kullandığımız ilk dükkanın camını kırıp girmeye yeltenmişler. Babam bu gece sabaha kadar bekçilik yaptı. Hırsızı camı kırarken görmüş kovalamış. 17-18 yaşında bir çocukmuş.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious